600 kvm med inspirasjon

2. januar i år åpnet Ellingsen Møbler dørene til nytt og skreddersydd lokale på Bangeløkka i Drammen.

Er du på jakt etter nye møbler til huset ditt eller hytta? Da er sjansen stor for at du vil bli inspirert og begeistret så snart du tar turen innom det nye butikklokalet til den tradisjonsrike drammensbedriften. Etter å ha holdt til i det samme bygget på hjørnet av Tordenskioldsgate/Blichs gate siden 1967, var tiden moden for å flytte på seg.

– Bygget måtte bygges om, og vi ønsket ikke å drive butikk midt i en byggeprosess. Vi drømte også om å få en butikk med alt på én flate, og det var uansett ikke mulig i de gamle lokalene, forteller eier og daglig leder, Morten Ranvik.

Han er tredje generasjon som selger møbler i familiebedriften som ble startet av hans morfar, Eugen Ellingsen, i 1932.

ALT PÅ ÉN FLATE
Ranvik håper nå at den nye butikkplasseringen i Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 110, med enkel adkomst fra både E18 og E134 samt gratis parkering, vil gjøre at både nye og gamle kunder lettere finner veien til butikken.

– Vi er svært fornøyde med de nye lokalene våre, og vi er stolte av å kunne vise frem vår nye arbeidsplass til både kunder og leverandører. Vi har selv tegnet lokalene og fått det akkurat slik vi ville. Nå har vi fått alt på én og samme flate, med et eget stort område med shop-inshop for møbler og interiørartikler fra Slettvoll, samt en egen avdeling med møbler, belysning og interiørartikler fra andre leverandører som blant annet Erik Jørgensen, Montana, Louis Poulsen, Vitra og Jensen.

INTERIØRRÅD OG VEILEDNING FRA FAGEKSPERTER
Ellingsen Møbler har dyktige interiørarkitekter og interiørdesignere som står klare til å bistå med eksperthjelp. Det gjelder både store og små oppdrag.

– Når vi får private innredningsoppdrag drar vi på hjemmebesøk eller eventuelt får tilsendt bilder og tegninger. Deretter inviterer vi kunden til å ta en runde i butikken for å se på utvalget som fi nnes når det gjelder møbler, farger og tilbehør. På bakgrunn av dette setter interiørarkitekten i gang med prosjektet, og tegner løsninger og ideer som inneholder forslag til både møbler, tekstiler, tresorter, tepper, belysningsplan, fargepalett osv. Han påpeker at interiørekspertene kan skreddersy forslag til innredning både til de som ønsker alt nytt og de som vil beholde noen av møblene de allerede har.

– Ikke alle har lyst eller mulighet til å bytte ut alt dersom for eksempel stuen skal fornyes. Vi kan bistå med våre eksperttips slik at nytt og gammelt vil harmonere sammen på best mulig måte i hjemmet ditt, og slik at din personlige stil kommer tydelig frem.

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Signer dokumenter

Lånedokumenter kan du signere enkelt og trygt digitalt.

Gå til signering