Betaling og kort


Sparebanken Øst tilbyr et utvalg av betalings- og kortprodukter for deg og din bedrift.


Kontakt oss i dag

Våre produkter

Nettbedrift
Nettbedrift er en type nettbank tilpasset bedrifter. I Nettbedrift oppnevnes en person som administrator. Denne personen har utvidet fullmakt og er den som setter rettigheter for øvrige brukere.


Nettbank
Med nettbankavtale kan du også benytte mobilbank og brettbank. Du kan se hva du har på konto, overføre penger eller betale regninger. Du må først få utlevert kode og kodebrikke.


Øst Gullkort Bedrift
Øst Gullkort Bedrift kort er et internasjonalt kredittkort for små og mellomstore bedrifter. Kortet utstedes på en fysisk person.


Betalingsterminaler
Vi har inngått avtale med Nets som har ansvar for salg og support av betalingsterminaler for oss. Du kan trygt bestille terminal og netthandel hos dem på betalingsterminal.no.


EHF-faktura
Sparebanken Øst tilbyr i samarbeid med Evry aksesspunkt for EHF til våre kunder. Med denne tjenesten kan du sende og motta elektroniske handelsdokumenter i henhold til krav fra offentlige myndigheter.


AvtaleGiro
Med AvtaleGiro kan bedriften sende betalingskrav til kunder i nettbanken. Betalingen trekkes automatisk på forfallsdato. Kunden får varsel før forfall om kommende betalinger og har mulighet til å stoppe betalingen om ønskelig.


Direkte remittering
Med Direkte remittering slipper bedriften det manuelle arbeidet med utbetaling av lønn og fakturabetaling. Betalingene utføres direkte mot Nets fra regnskapsprogrammet. Tjenesten er spesielt tilpasset masseutbetalinger som f.eks. lønn.


OCR-giro
OCR-giro er en innkrevingstjeneste for alle bedrifter som fakturerer gjennom eget regnskapssystem. Med OCR-giro oppdateres kundereskontro automatisk og bedriften slipper manuell registrering av betalinger.


eGiro
Med eGiro innbetaling får du all informasjon om innbetalinger til bedriften sendt elektronisk på fil. Du får automatisk kontering mot åpne poster i reskontro i regnskapssystemet ditt for både for OCR-giro og andre typer innbetaling.


Euro-betalinger
Fra 31. oktober 2016 krever Finansavtaleloven at euro-betalinger sendes til bank iht en ny internasjonal standard for betalingsformat: ISO 20022 XML. Benytter din bedrift seg av et økonomisystem for å sende betalingsfiler, må dere bytte filformat.

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Erklæring om antihvitvask

Fått brev og ikke har nettbankavtale?

Fyll ut kundeerklæring