Forsikre hus og innbo

Sparebanken Øst er medeier i Frende Forsikring. Det gjør at vi kan tilby deg noen av landets aller beste forsikringer.SJEKK PRIS OG BESTILL MELD SKADE ELLER HENDELSE JEG TRENGER HJELP MED FORSIKRING

 

Husforsikring Med Frendes husforsikring får du en god forsikring som inkluderer fullverdigaranti og mye mer. Du kan bygge på med utvidet dekning.
Innboforsikring Med Frendes innboforsikring får du en forsikring som dekker mye. I tillegg kan du velge en veldig god uhellsdekning.
Verdigjenstand Har du eiendeler som er ekstra verdifulle? Vi anbefaler egen verdigjenstandforsikring av verdifulle eiendeler som kamera, bunad, smykker og antikviteter. Med en verdigjenstandforsikring er du trygg på at den dekker nesten alle typer skader eller tap av eiendeler av høy verdi, både hjemme og på reise som kanskje innboforsikringen din ikke dekker. Også når gjenstanden er i bruk.
Hytteforsikring Med Frendes hytteforsikring har du samme gode forsikring som på hus og bolig. Den inkluderer fullverdigaranti og har mulighet til å bygge på med en utvidet dekning. 

Hjelp og kundesenter

Vårt kundesenter svarer på dine spørsmål om bruk av kort, nettbank, BankID m.m. Gjelder det lån, sparing eller forsikring, kan du avtale et møte med en av våre kunderådgivere.

Ring
03220

Fra utlandet
+47 915 03220

KONTAKT OSS

VÅRE KONTORER OG ÅPNINGSTIDER