Boliglån Kongsberg

Sparebanken Øst på Kongsberg tilbyr boliglån med gode betingelser

Leter du etter din første bolig eller ønsker å oppgradere boligen du har idag? Sparebanken Øst tilbyr boliglån med gode betingelser med effektiv rente og bistår gjerne med å realisere din boligdrøm. Vi har ulike alternativer for lån til bolig og hjelper deg å finne den løsningen som passer best til din private økonomi.

Søk om lån

Avtal møte

Boliglån Kongsberg

Vi ønsker å være den banken som er der for deg når du trenger oss. Vi har derfor valgt å åpne kontorer i flere byer på Østlandet slik at du som kunde har anledning til å møte din rådgiver i ditt nærmiljø. Ønsker du en prat om boliglån på Kongsberg, kontakt våre rådgivere som holder til i Storgata 10.

Hva er effektiv rente?

Effektiv rente er den renten du faktisk betaler på boliglånet ditt når gebyrer og lignende er lagt inn i nedbetalingsplanen.

Finansieringsbevis

Planlegger du kjøp av bolig, kan det være lurt å skaffe seg et lånebevis fra banken før du går inn i budrunder.  En budrunde går fort unna og med et finansieringsbevis i orden er veien kortere til drømmen om ny bolig. Finansieringsbeviset er gyldig i tre måneder fra det er signert, men du kan enkelt fornye dette dersom du etter tre måneder ikke har funnet drømmeboligen. Dersom du planlegger å kjøpe bolig i nær fremtid anbefaler vi deg å bestille et finansieringsbevis så snart som mulig da behandlingstiden kan være opp mot en uke.

Fordeler ved finansieringsbevis:

  • Du vet hvor mye du har til rådighet før du går inn i budrunder
  • Du slipper å ta forbehold om finansiering, et konkurransefortrinn dersom flere byr på samme bolig
  • Som boligkjøper vet du med sikkerhet at finansiering er i orden
  • Finansieringsbeviset er gyldig i tre måneder, men kan fornyes

Boliglånskalkulator

Ønsker du å finne ut hvor mye et lån vil koste deg? Med vår boliglånskalkulator kan du selv se hvor mye et boliglån vil koste ut ifra størrelse på lån, rente og nedbetalingstid.

Prøv vår lånekalkulator

Hvor mye kan jeg låne?

Hvor mye du kan få i lån er avhengig av din personlige økonomi.  Hvor mye du har i inntekt og utgifter, samt egenkapital og/ eller sikkerhet i annen eiendom. Våre rådgivere på Jessheim hjelper deg med å sette opp en oversikt over din økonomiske situasjon og tilpasser lånebeløpet på bakgrunn av det.

Du kan få boliglån:

  • innenfor 85 % av boligens verdi
  • mulighet for avdragsfrihet
  • maks 30 år nedbetalingstid

Du kan også få lån til for eksempel oppussing, bil, båt eller hytte, dersom du har sikkerhet i boligen.

Øke boliglånet ditt?

Har du planer om å pusse opp boligen din eller ønsker refinansiering av boliglånet ditt av andre grunner? Du kan få lån med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi. Vi tilbyr også flexikreditt, mellomfinansiering og byggelån.

Flexikreditt
Flexikreditt er et fleksibelt låneprodukt som gir deg mer økonomisk frihet. Du betaler kun renter på det du har brukt, og du velger selv når du vil betale ned på lånet ditt i nettbanken.

Mellomfinansiering
Et mellomfinansieringslån er en mulig løsning for deg som ikke ønsker å selge nåværende bolig før du har funnet deg en ny. Sparebanken Øst tilbyr mellomfinansiering dersom du har økonomi som tilsier at mellomfinansiering er håndterbart.

Byggelån
Holder du på med eller planlegger du å pusse opp? Et byggelån er et midlertidig lån som dekker de løpende kostnadene du har i byggeperioden. Ta kontakt med oss for tilbud!

Søk om byggelån 

Slik kommer du i kontakt med oss
Vårt kontor på Kongsberg ønsker å være en bank som er tilgjengelig for deg uansett hva du foretrekker. Du kan kontakte oss via vårt kundesenter, på nettsidene våre eller gjennom å avtale tidspunkt med en av våre rådgivere ved kontoret på Kongsberg.

Kontakt Sparebanken Øst kontor på Kongsberg

Besøksadresse:
Storgata 10, 3611 Kongsberg

Postadresse:
Postboks 67
3301 Hokksund

Åpningstider:
Tirsdag – fredag 10:00–15:00

For avtaler utenom åpningstid, ta kontakt våre rådgivere.

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Signer dokumenter

Lånedokumenter kan du signere enkelt og trygt digitalt.

Gå til signering