Vikersund

Vårt nyeste kontor sentralt i Vikersund sentrum

Kontoret i Vikersund er et rådgivningskontor og holder til sentralt i Brogården.

Kom gjerne innom eller avtal et møte om din økonomi:

Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Sparebanken Øst ønsker å være tilstede for deg som kunde når du trenger oss. Vi har derfor kontorer i flere byer og tettsteder på Østlandet slik at du som kunde kan møte din rådgiver i ditt nærmiljø.

Som kunde hos oss får du profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Vi har kompetente rådgivere som fokuserer på å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Besøksadresse:
Vikersundgata 28, 3370 Vikersund
Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund
Telefon:
33200878
Åpningstider:
Tirsdag–fredag 10:00–15:00
Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid

Våre tjenester

 • Boliglån
  • Mange drømmer om bolig ved sjøen, hytte på fjellet eller leilighet i byen
   I mange tilfeller handler drømmer om penger, og selv om du er flink til å spare er boligkjøp en så stor investering at det er nødvendig å søke om boliglån. Dersom du besøker vårt kontor i Vikersund vil vår kunderådgiver hjelpe deg til å sette opp en nedbetalingsplan som passer for deg. Det  handler om å realisere drømmer innenfor trygge rammer som sikrer en sunn personlig økonomi også når renta går opp.

 • Refinansiering/flytte lånet
  • Lån med sikkerhet i bolig dersom du har planer om å pusse opp eller av andre grunner ønsker refinansiering av boliglån. Det er helt greit å låne med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi.  Dersom du vurderer å flytte boliglånet ditt hjelper vi deg slik at det blir enkelt for deg å flytte boliglånet fra annen bank.

   Vi kan hjelpe deg med alt det praktiske rundt refinansiering eller flytting av boliglån – ta kontakt med oss.

 • Forsikringer
  • Dersom uhellet skulle være ute er det viktig med økonomiske trygghet. Vi kan tilby noen av Norges beste forsikringer via Frende Forsikring der du får samlerabatt dersom du har flere forsikringer.

   Sjekk pris og bestill

 • Våre rådgivere
  • Ved vårt kontor i Vikersund finner du autoriserte finansielle rådgivere. Du er velkommen inn til et møte slik at vi kan se på din personlige økonomi. Vi har god kunnskap til lokalmiljøet og kan hjelpe deg å finne økonomiske løsninger som passer for deg og ditt behov. Ta kontakt med os når det gjelder boliglån, refinansiering, sparing eller forsikring.

   Avtal møte

13. desember 2018

Hvorfor Sparebanken Øst

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine snart 180 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde. Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom nettbanken eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det store muligheter for at vi har et kontor nær deg.Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her

Her finner du oss