Boliglån ung

Boliglån ung er et lån vi tilbyr til deg under 34 år. Gjennom boliglån ung får du et boliglån med gode betingelser, og du kan låne inntil 85 % av boligens markedsverdi uansett om det er det første, andre eller du har hatt enda flere boliger tidligere.


Søk boliglån ung

 

Boliglån ung – for å kunne benytte denne muligheten er eneste krav at du er under 34 år. Om det er ditt første boligkjøp eller ikke spiller ingen rolle.  Dersom du skal kjøpe bolig sammen med noen andre så holder det at du som er hovedlånetager er under 34 år.

Hvilke fordeler gir boliglån for unge?

Det finnes flere fordeler ved å benytte seg av boliglån ung. Du får:

    • innenfor 85 % av boligens verdi
    • mulighet for avdragsfrihet
    • nedbetalingstid på maks 30 år

Prøv lånekalkulator

Finansieringsbevis

Planlegger du kjøp av bolig, kan det være fornuftig å skaffe seg et lånebevis fra banken før du går inn i budrunder.  En budrunde kan være hektisk, men med et finansieringsbevis i orden er veien kortere til boligdrømmen.

Søk om finansieringsbevis

Er du usikker på noen av ordene og begrepene som brukes om boliglån? Vi har laget en fin oversikt med forklaringer til deg her: Begrepsforklaringer

Hva skjer når jeg fyller 35 år?

Dersom du har signert låneavtalen før fylte 34 år vil avtalen videreføres når du blir eldre.

Tips til deg som skal på visning

Har du ikke vært på visning før kan det være greit å få noen tips til hva du bør forberede deg på i forkant og hva du bør tenke på når du er på visningen.

Orienter deg i markedet – Det kan være lurt å ha gjort seg opp en mening om hva som er viktig for deg i valg av sted å bo. Lag en liste over hva hvilke behov du har før du begynner å se på boligannonser. Listen kan inneholde behov for ant soverom, uteområder, fasiliteter i nærområdet som kollektivtransport, skole/barnehage, med mer.

Visning – Det er viktig å ta seg god tid på visning slik at du får undersøkt ulike sider ved boligen. Trenger den oppussing, må du avdekke hva som må gjøres slik at du kan ta kostnadene med i beregningen. Her finner du tips om hva som kan være lurt å sjekke når du er på visning.

Budrunde – Start med å sette en maxgrense for hvor høyt du er villig til å gå. Husk at du bør ha et finansieringsbevis fra banken din før du går inn i budrunden. Er du usikker så kan du prøve å avtale med kunderådgiveren din om å holde kontakten underveis i budrunden. Megleren vil be om bekreftelse på finansiering fra banken før hen godkjenner budet dersom du vant budrunden.

Gratulerer med ny bolig! – Dersom du vant budrunden må du ta kontakt med banken slik at vi kan gjøre om finansieringsbeviset ditt til et reelt boliglån. Dersom det er behov for mellomfinansiering hjelper vi deg med det. Husk at du bør forsikre boligen du nettopp har kjøpt.

Er ikke boliglån ung det rette for deg?

Gå tilbake til andre boliglån her.

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Erklæring om antihvitvask

Fått brev og ikke har nettbankavtale?

Fyll ut kundeerklæring