Låneprodukter

Låneprodukter

Trenger du lån til bolig? Her finner du en oversikt over hvilke låneprodukter som Sparebanken Øst kan tilby. Dersom du ønsker rådgivning eller har spørsmål om lån, er du velkommen til å ta kontakt.Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente som er individuelt tilpasset din økonomi.
Du kan søke om boliglån:

  • innenfor 85 % av boligens verdi
  • med avdragsfrihet
  • med nedbetalingstid på maks 30 år

Har du sikkerhet i boligen, kan du også søke om lån til oppussing, bil, båt eller hytte.

Flexikreditt

Flexikreditt er et alternativ til vanlig boliglån. Du bestemmer selv hva du skal bruke pengene til, når du vil bruke hele eller deler av lånesummen og når du vil nedbetale lånet. Flexikreditt er et godt lånetilbud til deg som kan stille sikkerhet i egen bolig.

Lån for unge

Sparebanken Øst har en egen nettbank for unge mellom 18 og 33 år som heter Nybygger.no. Her får du vår beste lånerente, enten du skal kjøpe bolig eller flytte boliglånet ditt. Du kan velge mellom boliglån innenfor 75 % eller 85 % av boligens markedsverdi.

Akademikerlån

Vi tilbyr tre låneprodukter for akademikere: Akademikerlån Ung 75 % (t.o.m. 33 år), Akademikerlån Ung 85 % (t.o.m. 33 år) og Akademikerlån 75 % (over 34 år). For å søke om akademikerlån må du ha minimum mastergrad og være tilknyttet/medlem i en fagforening.

Grønt billån

Grønt billån er et svært godt finansieringsalternativ for deg som skal kjøpe elbil eller hybridbil. Grønt billån tilbys gjennom vårt datterselskap AS Financiering som er spesialist på lån til nye og brukte biler.

Grønt boliglån

Vi ønsker å være med på å stimulere til klimanøytral boligbygging i vårt nedslagsfelt og tilbyr derfor grønt boliglån med gunstige lånebetingelser.

Mellomfinansiering

Skal du kjøpe ny bolig og samtidig selge din gamle, hjelper vi deg med mellomfinansiering. Mellomfinansiering er et kortsiktig boliglån som gjør det enklere for deg å bytte bolig.

Byggelån

Byggelån er et midlertidig lån som dekker de løpende kostnadene du har i byggeperioden.

Signere dokumenter

Her kan du signere dokumentene dine elektronisk med BankID.

Til signeringsportalen

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål fra kundene våre.

Finn svar her

Våre kontorer

Finn din nærmeste bankfilial og se åpningstider.

Se våre kontorer