Boligidyll ved elvebredden

Rett ved elvebredden i Krokstadelva og med Buskerud Storsenter som nærmeste nabo bygges det boliger for fullt. Om et års tid kan de første beboerne flytte inn på idylliske Sandstranda.
Sandstranda

Sandstranda bygges ut av eiendomsselskapet Profier AS og kjøpesenterselskapet Sektor Gruppen og prosjektet består av 79 selveierleiligheter i fire boligblokker. Utbyggingen startet på nyåret 2015 og de tre blokkene i første byggetrinn skal være klare for innflytting høsten 2016.

Valgte lokal bank
Prosjektleder i Profier AS, Einar Amundsen.
Til prosjekt Sandstranda innhentet Profier AS tilbud om byggelånsfinansering fra fire norske banker, deriblant Sparebanken Øst.

– Vårt valg falt til slutt på Sparebanken Øst på grunn av struktur og betingelser på byggelånet, sier prosjektleder Einar Amundsen (bildet).
– Sparebanken Øst har vist seg å være svært løsningsorienterte, og vi er godt fornøyd med valget av bank.

Han er også fornøyd med samarbeidet med Nedre Eiker kommune:
– Kommunen har vært imøtekommende og flinke i hele prosessen. Sandstranda er et fantastisk flott boligprosjekt som har gått på skinner så langt. Entreprenøren Consto har ikke støtt på noen uventede problemer, og nå er vi forbi den mest «kritiske» byggefasen.

Nytt kjøpesenter og nye boliger
Fra å være en industrikommune fra slutten av 1800-tallet, hvor papir og cellulose utgjorde de store arbeidsplassene, har Nedre Eiker utviklet seg til å bli et regionalt handelssenter. Buskerud Storsenter har vært førende i denne utviklingen.

Kjøpesenteret gjennomgår nå en omfattende revitalisering og vil fremstå i en ny og moderne utgave med kjøpesenter, badeland, kulturhus og kontorer. Vegg-i-vegg med senteret bygges de nye leilighetene på Sandstranda.

– Utviklingen av hele dette området henger sammen, og Sandstranda blir sjøfronten til senteret. For at Sektor Gruppen skulle få gjennomført og ferdigstilt første del av Nye Buskerud Storsenter måtte dette boligprosjektet realiseres, sier Amundsen og trekker frem nærheten til senteret som en av kvalitetene til boligprosjektet.

– Her bor man sentralt og praktisk med kort vei til alle senterfunksjonene. Beboerne får faktisk egen inngang fra garasjeanlegget til kjøpesenteret, sier han.

Høy standard
SandstrandaAt Sandstranda-leilighetene er attraktive, er det ingen tvil om, og salget har gått svært bra.

– Sandstranda er et prosjekt som tiltrekker seg mange interesserte kjøpere. Standarden i leilighetene er helt klart i det øvre sjiktet; de har gasspeis, vannbåren gulvvarme, heis og store balkonger eller terrasser. Alle leilighetene har dessuten en fantastisk beliggenhet, sydvendt og med flott utsikt mot elva. Nedenfor boligblokkene blir det grøntområder og promenade langs Drammenselva.

Leilighetene varierer i størrelse fra 49 til 132 kvadratmeter og prisen ligger fra 2,1 millioner kroner til 6,5 millioner kroner. Boligprosjektet har, ifølge Amundsen, virkelig truffet det lokale markedet av boligkjøpere.

– De aller fleste kjøperne er allerede bosatt i Krokstadelva, og de flytter hit fordi de har lyst, ikke fordi de på grunn av helse eller andre årsaker. Grunnen til det er først og fremst prosjektets beliggenhet og kvalitet, sier Amundsen.

sandstranda_balkong

 

FAKTA OM PROFIER AS
Landsdekkende eiendomsutvikler som de siste 15 år har realisert mer enn 3500 boliger i hele Norge. Boligprosjektene kjennetegnes av høyt fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy standard. Hovedeier er Bjørn Rune Gjelsten. Les mer om Profier AS

LES VÅRT KUNDEMAGASIN VERDIER NR 2/2015 >>

 

Publisert: 16.10.2015

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Erklæring om antihvitvask

Fått brev og ikke har nettbankavtale?

Fyll ut kundeerklæring