Norges beste reiseforsikring

Frendes reiseforsikring er blant selskapene som kommer best ut i tester gjennomført av Norsk Familieøkonomi, VG og penger.no.
Flyplass

«Frende har i flere år vært helt i toppen i våre tester av reiseforsikring. Også i år er de definitivt et av de beste valgene. Ikke er forsikringen spesielt dyr heller», skriver Norsk Familieøkonomi.

Se testen «Beste reiseforsikring 2016» her

Visste du at reiseforsikringen

– gjelder på fritiden og på reise i hele verden i inntil 65 dager

– har ubegrenset dekning for medisinsk behandling

– dekker tapt reisegods inntil kr 500.000

– dekker avbestilling inntil kr 500.000

– dekker forsinket bagasje inntil kr 5000 per person

– har ubegrenset dekning for hjemtransport ved sykdom eller ulykke

– har dekning for kriseterapi etter ulykke eller skade på reise

– har norskspråklig alarmsentral med medisinsk personell 24/7

 

SJEKK PRIS OG BESTILL REISEFORSIKRING PÅ NETT

 

Det kan fort bli dyrt å bli syk eller skadet i utlandet, men du slipper å legge ut penger for behandlingen selv, når sykehuset vet at reiseforsikringen er i orden. Reiseforsikringen din vil kunne stille garanti for behandling så snart de blir varslet.

På sykehus i utlandet

Ofte kan det oppleves skremmende å bli innlagt på sykehus i et land hvor helsevesenet fungerer på en annen måte enn hva vi er vant til. Det er mange ukjente faktorer, som fremmed språk og kultur, usikkerhet om det medisinske og mange tanker om det praktiske og hva som skjer videre.

Norsk alarmsentral

Frende er eneste norske forsikringsselskap med norskspråklig alarmsentral med medisinsk personell. Når du blir syk på reise, er det vanlig at våre norske leger er i kontakt med behandlingsstedet og sikrer at kvaliteten på behandlingen er god. Standarden på legehjelp i utlandet er ikke alltid som i Norge, og det er ikke like lett å få hjelp overalt.

Høy medisinsk standard

Det er ikke uvanlig at lokale hoteller, taxisjåfører eller andre har avtale om å sende pasienter til en lege eller et sykehus og får kommisjon for hver pasient de sender. Det er ikke gitt at det er de beste behandlerne du blir skysset til i slike tilfeller.

Om du har tid til det, er det anbefalt å kontakte alarmsentralen når du trenger lege. Da vil du få hjelp til å finne riktig legekontor og sykehus med høy medisinsk standard.

Telefonnummeret du ringer fra utlandet, er: +47 21 49 24 14

Alarmsentralens funksjon er å overvåke det medisinske, tilrettelegge det praktiske og sørge for at pasienten føler seg trygg tross sykdom eller skade.

Les mer om Frendes forsikringsprodukter

Sparebanken Øst er medeier i Frende Forsikring.

Publisert: 15.06.2016

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Signer dokumenter

Lånedokumenter kan du signere enkelt og trygt digitalt.

Gå til signering