Vi vil fortsatt holde kontakten med deg!

Den nye personvernloven (GDPR) som trer i kraft i løpet av sommeren stiller krav til hvordan vi skal håndtere dine personopplysninger. Som kunde vil du i større grad kunne bestemme hva slags type informasjon du ønsker å motta fra oss.
For at vi skal kunne holde en god og positiv dialog med deg er vi avhengig av at du samtykker til det. Første gang du logger deg inn i nettbanken fra og med 21. juni, vil du derfor måtte oppdatere samtykkene dine. Dette kommer automatisk.

Hvordan brukes dine personopplysninger?

Vi bruker dine opplysninger til å sørge for at du skal få gode kundeopplevelser. Du vil få muligheten til å knytte deg opp mot flere av våre produkter og tjenester på en enkel og effektiv måte når dine personopplysninger allerede er registrert. Ønsker du for eksempel å motta invitasjoner til våre populære julekonserter må du huske å krysse av for at du ønsker å motta markedsføring på e-post. Du kan når som helst endre samtykkene dine under innstillinger i nettbanken. Har du ikke nettbank, bestiller du det her: «Bli kunde med BankID».

Hvem deler vi opplysningene med?

Vi deler bare dine personopplysninger med andre selskaper vi samarbeider med hvis du gir oss tillatelse til det. Da kan vi for eksempel sende deg gode tilbud fra Frende Forsikring, AS Financiering og Vipps.

Vi ser frem til en positiv dialog med deg også i fremtiden.

Publisert: 20.06.2018

Bilde

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Erklæring om antihvitvask

Fått brev og ikke har nettbankavtale?

Fyll ut kundeerklæring