Bli med til Spania!

Sparebanken Øst inviterer til en opplevelsesrik tur til Spania der vi følger i fotsporene til Don Quijote fra 13. til 20. oktober .
spania_slott

Vi har satt opp et spennende reiseprogram der vi søker tilbake til 1600-tallet og leter etter spor fra en av verdens mest kjente riddere, Don Quijote, og hans trofaste væpner Sancho. Vi besøker steder beskrevet i boken og treffer mange hyggelige og gjestfrie mennesker.

Vi kjører gjennom La Manchas sletter, forbi vindmøller og oliventrær, og vi besøker gamle middelalderbyer og små pittoreske landsbyer. Vi bor Spanias gamle hovedstad Toledo og i den vakre byen Cuenca – begge byene står på UNESCOs liste.

spania_ost_vinKulinariske opplevelser står også på programmet. La Mancha er Spanias største vindistrikt og det er også her den verdenskjente Manchego-osten kommer fra.

 

Utdrag fra programmet 13. – 20. oktober:

Dag 1
Vi sjekker inn på Hotel Carlos V i Toledo på kvelden. Hotellet ligger i en historisk bygning midt i gamlebyen og har takterrasse og en fantastisk utsikt over byen. Her bor vi i fire netter.

Dag 2
Vi vandrer til fots gjennom Toledos smale gater og imponerende plasser. Vi besøker synagogen og den vakre katedralen. Etterpå kan man rusle rundt på egen hånd og gjøre seg mer kjent. Felles lunsj og middag på to hyggelige restauranter i byen.

Dag 3
Vi drar på eventyrreise i Don Quijotes fotspor. Ferden går til noen av de små og særpregede ekte spanske landsbyene. Lunsj spiser vi «på et sted i La Mancha», og på kvelden koser vi oss med middag i hotellets restaurant.

Dag 4
Dag til fri disposisjon. Valgfri dagstur til Madrid (kr 680 per person), med buss-sightseeing, felles lunsj på Skinkemuseet og tid til å vandre rundt på egen hånd. Valgfri omvisning i Prado-museet (kr 270 per person). Felles middag i residensen til Francisco Lorenzana (kardinal i Toledo på 1600-tallet) på kvelden.

Dag 5
Vi sjekker ut av hotellet og begir oss mot Cuenca. På veien dit besøker vi blant annet en gammel bodega, hvor det blir omvisning og vinsmaking. Vi spiser lunsj i Chinchon og besøker klosteret Ucles, før vi sjekker inn på Hotel Leonor de Aquitania i Cuanca. Felles middag på hotellet.

balkonghus

Dag 6
Vi drar tilbake til middelalderen på en guidet vandretur i vakre Cuanca, som ligger høyt oppe på en klippekant. Felles lunsj og tid til egen disposisjon. Felles middag på hotellet på kvelden.

Dag 7
Vi opplever vakker natur i den særegne fjellformasjonen rundt Cuanca. Lunsj på egen hånd og avslutningsmiddag på en av byens fine restauranter.

Dag 8
Vi sjekker ut og setter kursen hjem til Norge.

SE DETALJERT PROGRAM FOR HELE REISEN (pdf)

Pris

spania_katedralKr 15.990 (per person i dobbeltrom eks. flyskatt). Pristillegg kr 1820 for enkeltrom.

Inkl. i prisen er blant annet:

  • busstransport t/r Hokksund – Gardermoen
  • fly Oslo – Madrid med Norwegian
  • busstransfer Toledo – Cuenca – Madrid
  • buss på dagsutflukter
  • 7 netter på hotell
  • frokost alle dager
  • fire lunsjer og seks middager med drikke
  • vinsmaking
  • flere spennende utflukter og omvisninger med guide/reiseleder

Informasjon og påmelding

Kontakt Reiseklubb1 på tlf. 32 20 10 40 eller info@reiseklubb1.no
Påmelding snarest.

 

 

Publisert: 07.04.2016

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Signer dokumenter

Lånedokumenter kan du signere enkelt og trygt digitalt.

Gå til signering