Fra fotballbanen til reality-TV

På nyåret starter realityserien med Mjøndalen IF i hovedrollen, «Alle gutta», der TV-seerne får bli med både på banen og i garderoben.
Mjøndalen IF

SE FLERE BILDER NEDERST I SAKEN

Interessen for MIF har vokst enormt etter opprykket til Tippeligaen, og kaptein Joackim Olsen Solberg tror på enda mer trøkk når fotballgutta får sin egen TV-serie.

I hele år har MIF blitt tett fulgt av TV-kameraer. Kamerafolkene har vært med på kamp og trening, og de har vært på hjemmebesøk hos spillere og trener Vegard Hansen. Resultatet av de nærgående opptakene får vi se på nyåret i realityserien «Alle gutta».

I høst var alle spillerne på besøk hos produksjonsselskapet Salto Film og Fjernsyn hvor de fikk en sniktitt på serien.

MIF-kaptein Joackim Olsen Solberg

MIF-kaptein Joackim Olsen Solberg. Foto: Digitalsport.

– Litt kleint
– Vi så litt av episode fire, der det var mye fokus på meg. Jeg hadde bursdag og ble overrasket av samboeren med kake på senga, og da var selvsagt TV-temaet med. Det var litt kleint, innrømmer Mjøndalen-kaptein Joackim Olsen Solberg.

– Vi blottstiller oss jo litt foran kameraene. Selv har jeg aldri hatt noe behov for å stå i rampelyset og må innrømme at det var uvant med kameraene i starten. Etter hvert ble jeg vant til det, og nå oppfører jeg meg helt normalt når de er i nærheten.

Han gleder seg til å se serien på TV. – Jeg fikk et veldig positivt inntrykk ut ifra det jeg så og tror TV-serien vil gi et godt innblikk i Mjøndalen IF som klubb. Det er nok mange som er nysgjerrige på oss, og ikke minst på å se hva som foregår i fotballgarderoben, sier Joackim, eller Jokke som han også kalles.

Bor på Gulskogen
At interessen for fotballgutta fra Mjøndalen er stor, er det ingen tvil om. Salget av supporterutstyr har skutt i været, og spillerne får henvendelser fra supportere over hele landet.

– Folk kontakter oss spillerne direkte og ber oss sende dem drakter, bilder og autografer. Jeg blir også stadig stoppet av folk på gaten, forteller Jokke. – Trøkket har vært spesielt stort etter at vi rykket opp til Tippeligaen, og det betyr mye for folk å få tilbake lokalderbyet mellom Mjøndalen og Strømsgodset.

Nylig flyttet han og samboeren til Gulskogen, selveste «Godset-land». – Jeg trives veldig godt der, jeg. På Gulskogen bor jeg rimelig og bra og har kort vei til trening og alt jeg trenger i byen. Det hender jeg får noen ufine tilrop når jeg går tur med bikkja, men da gliser jeg tilbake. Det er bare moro!

Mjøndalen IF

mif_vegard_garderobe

Mjøndalen IF

Mjøndalen IF

Mjøndalen IF

LES VÅRT KUNDEMAGASIN VERDIER NR 2/2015 >>

 

Publisert: 09.10.2015

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Erklæring om antihvitvask

Fått brev og ikke har nettbankavtale?

Fyll ut kundeerklæring