Fra fotballbanen til reality-TV

På nyåret starter realityserien med Mjøndalen IF i hovedrollen, «Alle gutta», der TV-seerne får bli med både på banen og i garderoben.
Mjøndalen IF

SE FLERE BILDER NEDERST I SAKEN

Interessen for MIF har vokst enormt etter opprykket til Tippeligaen, og kaptein Joackim Olsen Solberg tror på enda mer trøkk når fotballgutta får sin egen TV-serie.

I hele år har MIF blitt tett fulgt av TV-kameraer. Kamerafolkene har vært med på kamp og trening, og de har vært på hjemmebesøk hos spillere og trener Vegard Hansen. Resultatet av de nærgående opptakene får vi se på nyåret i realityserien «Alle gutta».

I høst var alle spillerne på besøk hos produksjonsselskapet Salto Film og Fjernsyn hvor de fikk en sniktitt på serien.

MIF-kaptein Joackim Olsen Solberg

MIF-kaptein Joackim Olsen Solberg. Foto: Digitalsport.

– Litt kleint
– Vi så litt av episode fire, der det var mye fokus på meg. Jeg hadde bursdag og ble overrasket av samboeren med kake på senga, og da var selvsagt TV-temaet med. Det var litt kleint, innrømmer Mjøndalen-kaptein Joackim Olsen Solberg.

– Vi blottstiller oss jo litt foran kameraene. Selv har jeg aldri hatt noe behov for å stå i rampelyset og må innrømme at det var uvant med kameraene i starten. Etter hvert ble jeg vant til det, og nå oppfører jeg meg helt normalt når de er i nærheten.

Han gleder seg til å se serien på TV. – Jeg fikk et veldig positivt inntrykk ut ifra det jeg så og tror TV-serien vil gi et godt innblikk i Mjøndalen IF som klubb. Det er nok mange som er nysgjerrige på oss, og ikke minst på å se hva som foregår i fotballgarderoben, sier Joackim, eller Jokke som han også kalles.

Bor på Gulskogen
At interessen for fotballgutta fra Mjøndalen er stor, er det ingen tvil om. Salget av supporterutstyr har skutt i været, og spillerne får henvendelser fra supportere over hele landet.

– Folk kontakter oss spillerne direkte og ber oss sende dem drakter, bilder og autografer. Jeg blir også stadig stoppet av folk på gaten, forteller Jokke. – Trøkket har vært spesielt stort etter at vi rykket opp til Tippeligaen, og det betyr mye for folk å få tilbake lokalderbyet mellom Mjøndalen og Strømsgodset.

Nylig flyttet han og samboeren til Gulskogen, selveste «Godset-land». – Jeg trives veldig godt der, jeg. På Gulskogen bor jeg rimelig og bra og har kort vei til trening og alt jeg trenger i byen. Det hender jeg får noen ufine tilrop når jeg går tur med bikkja, men da gliser jeg tilbake. Det er bare moro!

Mjøndalen IF

mif_vegard_garderobe

Mjøndalen IF

Mjøndalen IF

Mjøndalen IF

LES VÅRT KUNDEMAGASIN VERDIER NR 2/2015 >>

 

Publisert: 09.10.2015

Hjelp og kundeservice

Vi svarer på dine spørsmål om bruk av kort, nettbank, BankID m.m. Gjelder det lån, sparing eller forsikring, kan du avtale et møte med en av våre kunderådgivere.

Ring
03220

Fra utlandet
+47 915 03220

KONTAKT OSS

VÅRE KONTORER OG ÅPNINGSTIDER