Pengegave til idrettsanlegg

Sparebanken Øst har vært med på å finansiere Falkbanen i Hokksund som nå fremstår som Buskeruds flotteste idrettsanlegg.
Falkbanen i Hokksund er Buskeruds flotteste idrettsanlegg

Nytt kunstgress, ballbinger, klubbhus, aktivitetshus og kiosk. Det nye anlegget på Falkbanen i Hokksund er blitt så flott at det ble kåret til Årets Idrettsanlegg 2014. Kåringen ble foretatt av Buskerud fylkeskommune i samarbeid med Buskerud Idrettskrets i januar i år.

– Vi er kjempefornøyd med anlegget vårt og svært stolte over å få en pris. Vi ble tildelt en premiesum på 50.000 kroner samt en plakett som har fått plass på veggen, forteller Kjell Bruknapp. Den pensjonerte gymlæreren har vært ildsjel og leder i Hokksund IL i 25 år.

– Vi har nå et komplett anlegg med helt nytt kunstgress på 11-erbanen og en ny 7-erbane. Klubbhuset er totalt rehabilitert og vi har satt opp et aktivitetshus og kiosk/lager, forteller han.

325.000 kroner fra banken
Gavesjekk til Hokksund ILI løpet av høsten blir det bygget et toalettanlegg i aktivitetshuset. – Det får vi til takket være en pengegave på 325.000 kroner fra Sparebanken Øst, sier Bruknapp.

Hokksund Idrettslag har i dag ca. 650 aktive medlemmer fra 5 år og oppover og har tilbud innen ski, håndball, fotball og allidrett. Falkbanen kan benyttes av alle barn og unge i nærområdet, enten de er aktive medlemmer eller ikke.

– Det er alltid mye aktivitet her. Anlegget blir spesielt mye brukt av skolen som ligger ved siden av, og klubbhuset benyttes blant annet til Idretts SFO. Kommunen har i tillegg satt opp et lekeområde som er veldig populært, forteller idrettslederen.

Vil bygge flerbrukshall
hokksund_OL_sommerskoleTo ganger i året – vår og høst – arrangerer Hokksund IL fotballskole med flere hundre deltakere. – Det kommer unger fra hele distriktet, og de synes selvsagt det er ekstra stas å få møte fotballspillere fra Strømsgodset.

Hokksund IL har flere utviklingsplaner for fremtiden.  – Vi ønsker å bygge en flerbrukshall inntil skolen og håper å få til det i løpet av de neste fire årene, sier Bruknapp.

Publisert: 27.10.2015

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Erklæring om antihvitvask

Fått brev og ikke har nettbankavtale?

Fyll ut kundeerklæring