Pengegave til idrettsanlegg

Sparebanken Øst har vært med på å finansiere Falkbanen i Hokksund som nå fremstår som Buskeruds flotteste idrettsanlegg.
Falkbanen i Hokksund er Buskeruds flotteste idrettsanlegg

Nytt kunstgress, ballbinger, klubbhus, aktivitetshus og kiosk. Det nye anlegget på Falkbanen i Hokksund er blitt så flott at det ble kåret til Årets Idrettsanlegg 2014. Kåringen ble foretatt av Buskerud fylkeskommune i samarbeid med Buskerud Idrettskrets i januar i år.

– Vi er kjempefornøyd med anlegget vårt og svært stolte over å få en pris. Vi ble tildelt en premiesum på 50.000 kroner samt en plakett som har fått plass på veggen, forteller Kjell Bruknapp. Den pensjonerte gymlæreren har vært ildsjel og leder i Hokksund IL i 25 år.

– Vi har nå et komplett anlegg med helt nytt kunstgress på 11-erbanen og en ny 7-erbane. Klubbhuset er totalt rehabilitert og vi har satt opp et aktivitetshus og kiosk/lager, forteller han.

325.000 kroner fra banken
Gavesjekk til Hokksund ILI løpet av høsten blir det bygget et toalettanlegg i aktivitetshuset. – Det får vi til takket være en pengegave på 325.000 kroner fra Sparebanken Øst, sier Bruknapp.

Hokksund Idrettslag har i dag ca. 650 aktive medlemmer fra 5 år og oppover og har tilbud innen ski, håndball, fotball og allidrett. Falkbanen kan benyttes av alle barn og unge i nærområdet, enten de er aktive medlemmer eller ikke.

– Det er alltid mye aktivitet her. Anlegget blir spesielt mye brukt av skolen som ligger ved siden av, og klubbhuset benyttes blant annet til Idretts SFO. Kommunen har i tillegg satt opp et lekeområde som er veldig populært, forteller idrettslederen.

Vil bygge flerbrukshall
hokksund_OL_sommerskoleTo ganger i året – vår og høst – arrangerer Hokksund IL fotballskole med flere hundre deltakere. – Det kommer unger fra hele distriktet, og de synes selvsagt det er ekstra stas å få møte fotballspillere fra Strømsgodset.

Hokksund IL har flere utviklingsplaner for fremtiden.  – Vi ønsker å bygge en flerbrukshall inntil skolen og håper å få til det i løpet av de neste fire årene, sier Bruknapp.

Publisert: 27.10.2015

Hjelp og kundeservice

Vi svarer på dine spørsmål om bruk av kort, nettbank, BankID m.m. Gjelder det lån, sparing eller forsikring, kan du avtale et møte med en av våre kunderådgivere.

Ring
03220

Fra utlandet
+47 915 03220

KONTAKT OSS

VÅRE KONTORER OG ÅPNINGSTIDER