Retrostil og sterke farger

Går du med oppussingsplaner, har Møbelringen Hokksund gode tips og råd om de siste interiørtrendene.
Møbelringen Hokksund

Shabby chic er ut. Nå er det sterke farger, retro og en lettere stil som dominerer interiørbildet.

– Fargene kommer for fullt! Ruben Amundsen (til høyre på bildet over) er tydelig på hva som gjelder på interiørfronten i høst. Vi møter ham hos Møbelringen Hokksund der han er daglig leder og eier sammen med sin bror Arild. Det 3000 kvadratmeterstore møbelvarehuset er fylt opp med godbiter for alle som har planer om å fornye boligen sin.

– Nå skal det være innslag av sterke, friske farger i norske hjem. Se bare rundt oss i butikken: gult, rødt, turkis og lilla. Det er farger som spriter opp interiøret, i motsetning til shabby chic-stilen som nå er helt ute, sier han.

Ett fargeinnslag
stressless_rodDet betyr ikke at man skal fylle boligen sin med fargesterkt interiør. Mest gjennomført og stilig blir det om man velger en sofa med en nøytral farge og supplerer med for eksempel en lenestol i en sterk farge.

– Vi ser at kvinner er mer vågale enn menn når det gjelder interiør og farger. Det er tydelig hvem som bestemmer, selv om det er mannen som betaler, smiler Ruben.

Trenden med hvitmalte vegger og én fondvegg i en mørkere farge, er på nedadgående.
– Nå skal det være mørke farger, eller iallfall farger, på alle vegger. Gjerne forskjellig farge i hvert rom, forteller Ruben. – Møblene kommer ofte bedre til sin rett mot en farget vegg enn mot en hvit vegg.

Trendtips rom for rom
Her er Rubens trendtips til de forskjellige rommene i boligen.

Entré: Sølv er stikkordet. Enten det gjelder stumtjenere, vegghyller eller lamper. Kobber brukes ikke så mye i entreen, men det kan være pent med en kobberlampe.

Kjøkken: Bord og stoler i retrostil. Nå skal det helst være lettere, lyse tresorter. Har du shabby chic-møbler på kjøkkenet, kan du heller flytte dem til hytta, er Rubens råd.

Kjøkkenbord og -stoler

Stue: Spisestue i hvitoljet, pigmentert eik. Salongbord i stål og imitert stein, som fås i flere forskjellige farger. Sofaen kan settes sammen av moduler og bygges slik at den passer perfekt inn i stua. Bruk gjerne single retrostoler i knallfarger.

Stressless-Metro

Soverom: Hjemmets viktigste rom hvor mange går for høy kvalitet på seng/madrass. Continental-madrassen fås i mange varianter og prisklasser. Skal man unne seg noe ekstra, kan man gå for en regulerbar, motorisert seng (fra kr 10.000 for enkeltseng). Hodegavler er mer populært enn noen gang.  Det gir soverommet en følelse av ekstra luksus, ifølge Ruben.

Besøker kunden hjemme
Møbelringen holder et fokus på norske merkevarer som Ekornes, Brunstad, Hjellegjerde med flere og har også møbler fra spennende utenlandske kvalitetsleverandører. I tillegg til å drive møbelsalg, tilbyr de også kundene profesjonell hjelp til å finne riktige interiørløsninger. Enten du har planer om å bygge nytt eller bare skal pusse opp, kan Møbelringen Hokksunds interiørdesignere hjelpe deg med å tenke helhet både når det gjelder bruk av farger og detaljer.

– Vi har interiørutdannete medarbeidere med mye kunnskap som hjelper kundene våre her i butikken. I tillegg foretar vi hjemmebesøk dersom kunden ønsker det, sier Ruben Amundsen. – Det koster ikke noe ekstra, og vi håper at enda flere ønsker å benytte seg av tilbudet vårt.


Ny og moderne Stressless
Stressless YouMøbelprodusenten Ekornes har lansert en ny serie med hvilestoler og sofaer under navnet Stressless YOU. Produktene er urbane, minimalistiske og komfortable. De gir støtte til korsrygg og nakke og tilpasser seg kroppen din når du lener deg tilbake.

– Det ergonomiske systemet aktiveres automatisk av din kroppsvekt, og i sofaene kan hvert sete justeres individuelt, forteller Ruben Amundsen.

YOU-stolene og -sofaene kan skreddersys helt etter ditt behov. Du kan velge mellom understell i aluminium og treverk og flere forskjellige farger på lær og tekstil.

YOU-serien fås kun kjøpt hos Møbelringen i Norge, men eksporteres også til forhandlere i utlandet.

Publisert: 22.10.2015

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Erklæring om antihvitvask

Fått brev og ikke har nettbankavtale?

Fyll ut kundeerklæring