Samarbeid med Working Class Hero

Sparebanken Øst har inngått en samarbeidsavtale med Working Class Hero som får en støtte på 1,5 millioner kroner de neste tre årene.
Working Class Hero

– Pengene fra banken skaper en trygghet og forutsigbarhet for oss og festivalens fremtid, sier WCH festivalsjef Mårten Skogmo.

Working Class Hero er Drammens eldste musikkfestival og basert på frivillig innsats fra om lag 40 ildsjeler, med Skogmo i spissen. Etter et solid underskudd i 2015, da festivalen ble arrangert på Sølfastøya i Drammen, er gjelden betalt og tallene grønne igjen.

– Ønsker å bidra
– Til tross for utfordringer har viljen til å løse oppståtte floker vært stor. Sparebanken Øst ønsker de neste årene å bidra til at Working Class Hero får litt bedre arbeidsforhold, sier Pål Strand, administrerende direktør i Sparebanken Øst.

– Ildsjeler kan møte motgang og store utfordringer i sitt arbeid, og da er det viktig å applaudere pågangsmot, utholdenhet og skikkelighet som viktige egenskaper for å komme seg videre. Med utgangspunkt i ildsjelenes engasjement og kunnskap ønsker banken å bidra til å videreutvikle Working Class Hero til å bli en moderne kulturbygger for musikkinteresserte i regionen, sier Strand.

Årets Working Class Hero går av stabelen helgen 19. – 21. mai på Union Scene.

 

Publisert: 21.03.2017

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Signer dokumenter

Lånedokumenter kan du signere enkelt og trygt digitalt.

Gå til signering