Logg inn InfoCenter

Om oss

Øst Inkasso utfører oppgaver for små og mellomstore bedrifter innenfor purreservice, inkasso, overvåk, rettslig inndrivelse og oppsøk, med bevilling fra Finanstilsynet.

Vi vet at ubetalte fakturaer er ferskvare, og tilpasser våre saksløyper på bakgrunn av kvalifiserte vurderinger og direkte oppfølging av deres kunder. Slik kommer vi tidlig på banen med å skape gode løsninger. Våre ansatte har høy kompetanse og lang erfaring  innen betalingsoppfølging, forliksklager og utleggsbegjæringer, og mer kompliserte prosesser som tvangssalg, konkurs, bilinkasso og lån med sikkerhet.

Ønsker du å være en prioritert kunde hos ditt inkassoselskap – kontakt oss i dag!

Øst Inkasso AS er et heleid datterselskap av Sparebanken Øst. Sparebanken Øst ble etablert i 1843, og har til sammen over 20 kontorer på Østlandet. Foruten banken og Øst Inkasso AS består konsernet av datterselskapene AS Financiering, Sparebanken Øst Eiendom AS og Sparebanken Øst Boligkreditt AS.

Øst Inkasso AS har beliggenhet på Strømsø Torg 6 i Drammen.

Våre mål

Vi ønsker å tilby våre kunder profesjonelle inkassotjenester, som purreservice/fakturainnfordring, inkasso og overvåkstjenester. Vi benytter et velfungerende datasystem, som kan skreddersys etter dine/deres ønsker og behov. Vi har effektive arbeidsmetoder, og sakene følges opp av kompetente medarbeidere med fokus på høy løsningsgrad. Vi forholder oss til gjeldende lover, og er opptatt av å utøve god inkassoskikk.