Logg inn InfoCenter

Om oss

Øst Inkasso AS er et nyopprettet inkassoselskap som utfører oppgaver innenfor purreservice/fakturainnfordring, inkasso, overvåk, inndrivelse og oppsøk. Vi har bevilling fra Finanstilsynet til å drive inkassovirksomhet. Vi har ansatte med bred inkassofaglig bakgrunn. Disse har god erfaring med å håndtere kompliserte inkassosaker som tvangssalg, konkurs, bilinkasso, lån med sikkerhet med mer.

Vi ønsker å tilby inkassovirksomhet til andre aktører.

Øst Inkasso AS er et heleid datterselskap av Sparebanken Øst. Sparebanken Øst ble etablert i 1843, og har til sammen over 20 kontorer på Østlandet. Foruten banken og Øst Inkasso AS består konsernet av datterselskapene AS Financiering, Sparebanken Øst Eiendom AS og Sparebanken Øst Boligkreditt AS.

Øst Inkasso AS har beliggenhet på Strømsø Torg 6 i Drammen.

 

 

Våre mål

Vi ønsker å tilby våre kunder profesjonelle inkassotjenester, som purreservice/fakturainnfordring, inkasso og overvåkstjenester. Vi benytter et velfungerende datasystem, som kan skreddersys etter dine/deres ønsker og behov. Vi har effektive arbeidsmetoder, og sakene følges opp av kompetente medarbeidere med fokus på høy løsningsgrad. Vi forholder oss til gjeldende lover, og er opptatt av å utøve god inkassoskikk.