Sikker netthandel

Dersom du skal betale med kort på internett, vil du oppleve at nettbutikker bruker «Verified by Visa» for sikker nettbetaling. Disse nettbutikkene er merket med symbolet nederst til høyre.


Før betalingen med kort godkjennes, vil du bli bedt om å oppgi passord. Passordet lager du enkelt i nettbanken ved å velge «Kort» fra venstremenyen og deretter «Sikker netthandel».

Passordet kan bare lages og endres i nettbanken. Har du glemt passord eller sperret det, gjør du det på samme måten i nettbank.

Nettbutikkene får ikke oppgitt passordet ditt ved betaling. Samtidig som du velger passord, legger du også inn en personlig melding. Personlig melding er en tekst som vil dukke opp i dialogen når du handler på et Verified by Visa brukersted for å bekrefte at du handler på et godkjent nettsted. Du velger selv hva slags tekst du vil ha, f.eks. «Hunden min heter Fido».

Visa Logo

Tips for sikker netthandel

Her finner du tips for handel i både tradisjonelle butikker og netthandel på sidene til Visa:
Handle på internett

 • Sperre kort

  Har du mistet eller blitt frastjålet kortet ditt? Meld fra til oss så snart som mulig.

  I Norge: 03220
  I utlandet: +47 915 03220


  Fyll ut kortreklamasjon

 • Hjelp og kundeservice

  Vi svarer på dine spørsmål om bruk av kort, nettbank, BankID m.m. Gjelder det lån, sparing eller forsikring, kan du avtale et møte med en av våre kunderådgivere.

  Ring
  03220

  Fra utlandet
  +47 915 03220

  KONTAKT OSS

  VÅRE KONTORER OG ÅPNINGSTIDER