Sparebanken Øst satser stort i Modum

Med fem nye på laget, skal Sparebanken Øst vise muskler fra nye lokaler i Vikersund.

Vikersundgata 17, kjent som «Brannkassa» på folkemunne har fått seg et løft. Fra inngangspartiet lyser Sparebankens Østs farger i mørkeblått og gult. Innenfor dørene er det pusset opp og en energisk stemning. Her har to ansatte blitt til sju. Denne gjengen av bank – og finansrådgivere har jobbet sammen tidligere, så dette er også en hyggelig gjenforening i nye omgivelser.

26. februar 2023

Østs nye team i Vikersund

– Det å starte her var som å komme hjem. Jeg setter meg i bilen på morgenen og gleder meg til å gå på jobb. Et fantastisk team, så dette blir skikkelig gøy, sier Kjetil Strømme, nyansatt finansrådgiver i Sparebanken Øst i Vikersund, som har 17 års erfaring innen bank og finans.

Et godt team har nemlig alt å si, både for arbeidsmiljøet og god håndtering av kunder. Med en gjeng som kjenner hverandre og spiller hverandre gode, er Sparebanken Øst klare for å utfordre det etablerte i bygda.

26. februar 2023

FAKTA

Adresse: Vikersundgata 17, 3370 Vikersund
Telefon: 33 51 38 55
Åpningstider: mandag-fredag kl. 10.00 – 15.00

Kontakt oss i Modum

Sparebanken Øst ble etablert i 1843 i Øvre Eiker og er en av Norges største alliansefrie sparebanker.

26. februar 2023

Bankens målsetting er å gi kundene personlig service når og hvor de ønsker det, samtidig som de tilbyr de gode, digitale tjenestene man trenger i hverdagen. Det nye kontoret i Vikersund vil inneholde både privatbank og forsikringstjenester.

Åtte ansatte ved Sparebanken Øst utenfor nye lokaler i Vikersund i Modum
(F.h) Kjetil Strømme, Elin Gunnerud, Aina Tandberg-Bråthen (jobber også ved Hønefoss-kontoret), Carl Marcus Rabben, Rosmari Gåsland Furuseth, Håvard Saastad, Anna Rosenlund Skretteberg og Magnus Gundersen er klare for å vise folk i Modum og omegn at Sparebanken Øst er banken for bygda. Her står de utenfor de nye lokalene i Vikersundgata 17.

En trygg bank for økonomien din

Det var 10.mars 2020 at Sparebanken Øst først fikk fotfeste i Vikersund med åpningen av en filial i Brogården. Men med flere folk i staben, trengs det nå større plass. I Vikersundgata 17 satses det på vekst. Magnus Gundersen, avdelingsbanksjef for Modum og Ringerike, har sittet et halvt år ved roret og har ansatt flere finans- og forsikringsrådgivere.

–Vi ser vi er ønsket i markedet. Vi har noe å tilby som folk trenger, og ansatte som kjenner bygda. Hos oss skal du som kunde lære noe, få trygghet og bli utfordret på å ta gode valg for økonomien din. Og vårt fantastiske team har spisskompetanse innenfor forsikring og rådgivning. Det å satse på lokale kontorer er å gå litt motstrøms, og det liker vi, forteller Gundersen.

Sparebanken Øst er en lokalbank, som betyr at vi har tid til å snakke med folk og skape relasjoner – om det er over en kaffekopp, på telefonen eller på mail.

Og lokalbankidentiteten betyr mye for de nye på laget. Alle er fra området og er opptatt av å kjenne kundene sine.

 

Kjetil Strømme, finansrådgiver, Magnus Gundersen, avdelingsbanksjef for Modum og Ringerike, og Elin Gunnerud, forsikringsrådgiver gleder seg til å komme i gang i de nye lokalene.
Kjetil Strømme, finansrådgiver, Magnus Gundersen, avdelingsbanksjef for Modum og Ringerike, og Elin Gunnerud, forsikringsrådgiver gleder seg til å komme i gang i de nye lokalene.

– Sparebanken Øst er en lokalbank, som betyr at vi har tid til å snakke med folk og skape relasjoner – om det er over en kaffekopp, på telefonen eller på mail. Det er viktig for meg, forteller Elin Gunnerud, nyansatt forsikringsrådgiver i Sparebanken Øst, som har jobbet med forsikring i over 20 års. Hun er klar for å komme i gang og legger til:

– Det å begynne i en ny bank er jo som å starte på nytt, noe som er veldig spennende. Samtidig, med så mye kjentfolk, vet jeg at jeg kommer til å trives.

Snakk med oss i Modum

En utfordrer i bygda

Etter at nyheten «sprakk» har Sparebanken Øst fått mange henvendelser og vokser allerede måned for måned, men det å være en konkurrent i markedet vil kreve sitt.

–Vi er en utfordrer i aller høyeste grad, så det er bare å brette opp ermene. Vår viktigste oppgave er å følge opp dem som vil være hos oss på den aller beste måten, være synlige og tilby den beste rådgivningen, understreker Gundersen.

I den gamle «Brannkassa» skal Sparebanken Øst være en tilgjengelig bank der døra står åpen.

– Dette er den gamle måten å drive bank på – ett sted å henvende seg for alt du lurer på om personlig økonomi. Det skal være enkelt å være kunde hos oss, sier Gundersen der han og resten av Sparebanken Østs team i Vikersund ønsker velkommen inn i nye lokaler. Fra 20.mars er det bare å komme innom for en økonomiprat.

Bli kontaktet av oss Bli kunde hos oss

Våre tjenester

  • Boliglån
  • Refinansiering/flytte lånet
  • Forsikringer
  • Våre rådgivere
2. november 2020
Aktuelt

Derfor bør du bli kunde i
Sparebanken Øst

Vi er der for deg når du skal bytte bolig, flytte sammen med noen, spare penger til fremtiden eller forsikre deg mot uhell og sykdom.

Velg en lokal sparebank