Velg riktig spareprodukt

Uansett hvor du er i livet, er sparing viktig. Det kan være kortsiktig sparing om vaskemaskinen skulle ryke, eller det kan være langsiktig sparing til pensjon. En liten sum hver måned kan bli et stort beløp.

BSU

Er du under 34 år og har fast inntekt, bør du spare penger på BSU. Du får en veldig bra rente i tillegg til fradrag på skatten. For hver  tusenlapp du sparer, reduseres skatten din med 200 kroner.

Les mer om BSU

Sparing for barn

Barna synes det er gøy å putte penger i sparegrisen sin og spare i banken, og det er lurt å oppfordre barna til sparing så tidlig så mulig. Mange foreldre velger å spare for barna sine, for eksempel ved å spare barnetrygden hver måned.  Dette kan bli en god hjelp til førerkort, studier eller bolig.

Les mer om sparing for barn i Klovneklubben

Fond

Sparing i fond er et godt alternativ til banksparing, spesielt dersom man tenker langsiktig.  Dette kan gi høyere avkastning enn vanlig sparing i bank, men innebærer også en høyere risiko.

Les mer om fondssparing

Personlig rådgiver

Kunderådgivere i Sparebanken ØstHvilken type konto du velger, er avhengig av hvor mange ganger i året du har behov for å ta ut penger.  Jo færre uttak, desto høyere rente. Våre kunderådgivere kan gi deg råd om hvilken type sparing som passer best for deg.

Avtal møte med rådgiver

Bli kunde med BankID og åpne konto

 

 

Signere dokumenter

Signer lånedokumentene dine med BankID.

Til signeringsportalen

Ny mobilbank

Mer brukervennlig mobilbank med alle de viktigste tjenestene.

Last ned

Våre kontorer

Finn ditt nærmeste bankkontor og se åpningstider.

Se våre kontorer