Hvor finner jeg igjen de signerte dokumentene mine?

Vi anbefaler at du lagrer dokumentene når du åpner dem i signeringsprosessen. Ellers kan du kontakte banken i etterkant for å få tilgang til dokumentene.

Hvordan vet jeg at dokumentene er signert?

Når dokumentet er signert vises en grønn hake og det står at dokumentet er signert. Hvis dokumentet ikke er signert enda, vises teksten Start signering.

Må jeg signere alle dokumentene hver for seg?

Ja, alle dokumentene krever at du signerer med BankID hver for seg. Dokumentene ligger etter hverandre i rekkefølge og du åpner og signerer et og et dokument.

Jeg får ikke åpnet dokumentene, hva gjør jeg?

Dokumentene kommer i PDF-format, og du må ha installert Adobe Reader på din datamaskin for å kunne lese  denne typen dokument. Du kan laste det ned gratis på adobe.no.

Hvordan logger jeg på?

Du logger inn i signeringsportalen med BankID brikke og personlig passord.

Hvor finner jeg dokumentene jeg skal signere?

Du finner dokumentene dine ved å logge deg inn på siden E-signering. Vi har også sendt deg lenke til e-signeringsportalen på sms og e-post. Du kan alltid gå tilbake hit for å signere dokumentene dine.

Hvordan signerer jeg?

Du signerer med BankID brikke og personlig passord. Det går ikke å bruke BankID på mobil for å signere lånedokumenter da det ikke er tilrettelagt for dette.

 

Enkelte andre banker har løsninger der telefonen fungerer som en kodegenerator (BIM OTP). Kunder som har dette i andre banker kan benytte mobilen for signering av lånedokumenter også hos oss.Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Signer dokumenter

Lånedokumenter kan du signere enkelt og trygt digitalt.

Gå til signering