Velkommen til Juleskurken 2022

Så hyggelig at du vil være med oss i Sparebanken Øst på Juleskurken!

Du kan bestille 1 eller 2 gratis billetter til Generalprøven på Juleskurken i Drammens Teater, fredag 25. november kl. 18:00

Vi gjør oppmerksom på at bestillingen er bindene. Sjekk at datoen passer for deg og den du skal ha med deg før du bestiller.

Bestill billett

Begrenset antall billetter.

Dersom du skulle bli forhindret i å delta, må du gi beskjed slik at noen andre kan være heldige å få billetten. 

Jakten på Juleskurken

Endelig er tidenes juleopplevelse tilbake i Drammens Teater. Etter en pause på hele fire år, kan det igjen inviteres til Juleskurken – en helaftens julemusikal for store og små. Handlingen er fylt med spenning, moro og musikk – og fremfor alt julestemning. Stykket passer i for alle i alderen 3 til 100 år og blir satt opp i Drammens Teater for ellevte gang i år!

Har du ikke anledning til å være med på Generalprøven 25. november, spilles stykket helt frem til 18. desember. Billetter kan kjøpes hos Drammens Teater.

Slik er handlingen

Juleskurken og Piperenser’n jobber egentlig sammen med de andre lekemakerne i Julenissens verksted. Alle de andre lekemakerne er travelt opptatt med å gjøre ferdig alle pakkene som skal i sekken til Julenissen.

Men Juleskurken er lat og gidder ikke å jobbe selv. Derfor stjeler han heller gaver som han putter i sekken til nissen. Julenissen og lekemakerne aner ingenting om Juleskurkens dobbeltliv. De tror han er en vanlig, men dog noe lat, lekemaker.

Riktignok har de alltid lurt på hvordan Juleskurken kan vente helt til siste natten med å jobbe, men de har slått seg til ro med forklaringen om at han lager sine leker etter at alle andre har sovnet lille julaften.

De virkelige problemene oppstår da Julenissen er ute og leverer julegaver til barna på julaften. Da oppdager både han og andre at det er noe som ikke stemmer. Dermed starter jakten på Juleskurken.

Dørene åpner ca. 20 minutter før forestillingen starter. Anbefalt alder: 3 til 100 år (PS: det er ikke skummelt).