Større aktivitet med nytt idrettsanlegg

Eiker Kvikk er en klubb i sterk utvikling. De siste ti årene er det gamle og slitne anlegget i Hokksund blitt oppgradert og modernisert, og samtidig har antall medlemmer økt kraftig fra 250 til 750.Eiker Kvikk fotballjenter
Jentene i fotballgruppa til Eiker Kvikk stortrives på den nye gressmatta.

– Det har skjedd enormt mye på Eiker Kvikk de siste årene. Den gamle gressmatta og anlegget trengte en skikkelig opprustning. Nå fremstår det som nytt og moderne, og folk kjenner seg ikke igjen, sier Tone Nordli, leder i Eiker Kvikk.

– Klubben har fått mange nye medlemmer, og medlemsmassen øker stadig. Mye takket være det nye anlegget. Vi ønsker å være en møteplass for barn, unge og voksne, så dette er helt topp! Alle trenger å komme seg ut – også vi voksne, og jeg storkoser meg når jeg ser at parkeringsplassen er full på ettermiddagen.

9’er kunstgressbane
Det er satt opp to nye klubbhus på Eiker Kvikk, med nytt, flott garderobeanlegg, storsal og kjøkken. I tillegg er friidrettsdekket rehabilitert.

Eiker Kvikk fotballgutter– Dessuten er vi første klubb i Buskerud – og den fjerde i landet – som nå har fått 9’er kunstgressbane, sier klubblederen entusiastisk.

Hun forteller at det ligger atskillige dugnadstimer bak opprustingen av anlegget.
– Vi har vært så heldige å ha en foreldregruppe og andre lokale krefter som står på og stiller opp. Det er vi svært takknemlige for.

Nystartet sykkelgruppe
Eiker Kvikk er en breddeklubb som har som mål å holde flest mulig barn og ungdom i aktivitet lengst mulig. Klubben driver organisert idrett innenfor fotball, ski, friidrett og sykkel. Det fins også en tennisgruppe og en trimgruppe for damer i alle aldre.

– Sykkelgruppen startet opp i fjor og er et tilbud til både barn og voksne. Det passer ikke for alle barn og unge å drive med fotball og friidrett, og vi synes det er supert å kunne tilby en alternativ aktivitet. Et av målene våre fremover er å finne nye aktiviteter som barn og unge kan delta på, sier Tone.

Eiker Kvikk sykkelgruppe
Sykkelgruppa er et tilbud til barn og voksne.

Får 500.000 kroner
Eiker Kvikk vil de neste tre årene motta pengestøtte på til sammen 500.000 kroner fra Sparebanken Øst. Klubblederen er ikke i tvil om at pengene vil komme godt med: – Vi er utrolig heldige og svært takknemlige overfor banken. Pengegaven gjør det mulig for oss å gi mer midler til de aktivitetsgruppene som ikke har fått så mye de siste årene.

SØK OM STØTTE FRA SPAREBANKEN ØST TIL LAG ELLER FORENING

Publisert: 13.10.2016

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Signer dokumenter

Lånedokumenter kan du signere enkelt og trygt digitalt.

Gå til signering