Vi styrker lokalbanken

Sparebanken Øst har åpnet fire nye kontorer i 2016.Sparebanken Øst Røyken
23. mai åpnet Sparebanken Øst kontor på Røyken Senter. Her står avdelingsbanksjef Terje Torp sammen Marianne Gjerrud og Ann Lisbeth Fludal.

Sparebanken Øst har i år etablert nye avdelingskontorer i Røyken, Sætre, Holmestrand og Sande. Mottakelsen har vært svært god blant lokalbefolkningen som setter pris på å få et nytt banktilbud i sitt nærmiljø.

Med de siste nyetableringene har Sparebanken Øst vokst fra 21 til 25 kontorer på det sentrale Østlandet.

Pål Strand– Vår erfaring er at lokalsamfunnet setter pris på å ha et bankkontor i nærheten, og vi mener at det er viktig for et lokalsamfunn å ha en bank, sier administrerende direktør i Sparebanken Øst, Pål Strand (bildet t.h.).

Må være der kundene er
Målet med nyetableringene er å øke bankens kundemasse, og Strand mener at banken vil tjene på å ha flere filialer.

– Konkurransen i finansmarkedet er hard og det skjer store endringer. Vi må derfor være på tå hev, sier han. – Det er viktig for oss å være der kundene er og tilby de produktene som kundene etterspør.

Han er tydelig på at det ikke er nok bare å åpne nye kontorer. – De ansatte på disse avdelingene må spille en aktiv rolle lokalt og bidra som samtalepartner for kundene.

Sparebanken Øst vil fortsatt tilby digitale distribusjonskanaler til sine kunder, men legger stor vekt på personlig service og rådgivning. – Vi ønsker ikke å ekskludere de kundene som ønsker en tradisjonell måte å bruke banken på, sier Pål Strand.

Viktig med lokalkunnskap
Terje TorpAvdelingsbanksjef Terje Torp (bildet t.h.) har ansvaret for bankens to nye filialer i Røyken og Sætre som åpnet før sommeren. Med seg på laget har han medarbeidere med solid erfaring innen økonomisk rådgivning.

– Vi etablerer oss nå i et lokalmarked i sterk vekst og har tro på at dette skal gå bra. Våre medarbeidere har dessuten god lokalkunnskap, noe som helt tydelig er av stor betydning for kundene, sier Torp.

– Folk setter pris på at vi yter god personlig service. Selv om de fleste er flinke til å benytte de digitale tjenestene, ønsker mange likevel å snakke med en rådgiver ansikt til ansikt.

Flott start i Holmestrand
I august åpnet Sparebanken Øst kontor i Holmestrand.

Elisabeth Prytz– Vi har fått en flott start her i Holmestrand. Det har vært mange kundehenvendelser siden åpningen, og vi har møtt mange hyggelige og positive folk, sier avdelingsbanksjef i Holmestrand, Elisabeth Prytz (bildet t.h.).

– Beliggenheten vår må dessuten være Holmestrands beste, med havna som nærmeste nabo. Og vi har fantastisk utsikt i lyse, fine lokaler som vi gjerne viser frem til kundene våre, sier hun.

– Vi er nå eneste bank her og det ser vi på som en stor fordel. Vi driver med få folk og tilbyr de enkle tjenestene som folk har bruk for, og jeg er trygg på at kundene vil bli godt tatt vare på hos oss.

Elisabeth Prytz er også leder for bankens kontorer i Tønsberg og Horten.

Nytt kontor i Sande
Ingun Irene Sviggum Helgerud

Ingun Irene Sviggum Helgerud (bildet over) har 30 års fartstid i Sparebanken Øst. Nå er hun avdelingsbanksjef både i Svelvik og Sande. – Allerede i sommer da det ble klart at vi skulle åpne kontor i Sande, begynte vi å få henvendelser. Folk gledet seg til å få bank her, sier hun.

– Vårt inntrykk er at folk fremdeles setter pris på å ha personlig og fysisk kontakt med banken. Nå er vi lett tilgjengelig for innbyggerne i Sande, og vi håper at de kommer innom og slår av en prat med oss.

Hønefoss-kontoret har flyttet

I høst flyttet Sparebanken Øst fra Søndre Torv 4 og over gaten til Søndre Torv 7B. Hønefoss-kontoret ligger i Løche Foght-gården, som er de tidligere lokalene til fotograf I. Kind (for dem som er lokalkjent i Hønefoss).

Vi gleder oss til å ta imot nye og gamle kunder til gode møter i hyggelige omgivelser.

Gå til oversikten over alle kontorer i Sparebanken Øst

 

Publisert: 13.10.2016

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Signer dokumenter

Lånedokumenter kan du signere enkelt og trygt digitalt.

Gå til signering