Sett opp butikken din på 30 minutter

VippsGO gir deg muligheten til å sette opp en liten butikk inni Vipps-appen. Og det er superenkelt. Det tar ca. 30 minutter, og Vipps, så har du satt opp butikken din. Da kan kundene forhåndsbestille fra Vipps-appen og gå i kassen for å hente varene. Ferdig betalt.

VippsGO. Enkelt for deg. Enkelt for kunden.
Klar, ferdig, GO!


Bestill VippsGO

 


VippsGO: Kun meny
Velger du denne løsningen, vil kundene dine komme rett inn på menyen du har laget på forhånd når de søker deg opp i Vipps.

Tettere på kunden kommer du ikke. Du legger inn de varene eller produktene du selger, og kunden får full oversikt med en gang de åpner Vipps-profilen din. Da kan de enkelt huke av det de vil kjøpe, og betale med en gang. Så er alt klart når de kommer og henter varene sine.

Velger du denne løsningen, vil du ikke lenger kunne ta imot valgfritt beløp fra kundene dine. Ønsker du den muligheten, velger du «Valgfritt beløp og meny».VippsGO: Valgfritt beløp og meny
Velger du denne løsningen, vil kundene dinebåde kunne sende deg valgfrie beløp, eller gå inn på menyen du har laget på forhånd. Dermed står du friere til å selge varer uten fast pris, eller samle inn penger om du har behov for det.

Denne løsningen kan være nyttig for lag, foreninger og en del andre som ikke bare driver med salg fra en meny.


Priser

Du betaler kun 2,25% av kjøpsbeløpet. Ingen etableringsgebyr eller abonnementspris.
Veldedige organisasjoner
Er du godkjent av Innsamlingskontrollen eller medlem i innsamlingsrådet betaler du kun 1,75 % av beløpet, og ingen månedspris.

Spørsmål

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Erklæring om antihvitvask

Fått brev og ikke har nettbankavtale?

Fyll ut kundeerklæring