Betalingsfrister og åpningstider i julen

Et spesielt og unormalt år nærmer seg slutten, og med det også årets siste økonomiske plasseringer og betalinger.

For å sikre at betalinger og overføringer skjer i tide vil vi informere om følgende betalingsfrister;

Siste frist før julaften

23.12.20 er det vanlige frister for alle betalinger. Julaften er ikke bankvirkedag og det gjennomføres ikke betalinger i perioden fra 24.12.20 – 27.12.2020.

Husk at du kan gi penger i julegave via Vipps.

Siste frist før nyttår

For å sikre deg at betalinger gjennomføres i 2020 må betaling til utland være utført før 06:00 og øvrige betalinger før 13:30 i nett- og mobilbank og 14:00 i nettbedrift den 31.12.2020.

Har du generelle spørsmål om betalinger finner du svar på det meste under: Ofte stilte spørsmål

Det er fortsatt tid til å få med seg skattefordeler gjennom BSU og IPS. Du kan overføre til din BSU-konto for å få skattefordelen i nettbank/mobilbank helt frem til 31. desember kl. 21.45. Skal du innbetale til BSU-konto fra annen bank må du undersøke hvilke frister som gjelder for betaling hos dem for at innbetalingen skal bli gjort i 2020.

Frist for overføring til IPS varierer i forhold til hvilket fondsselskap som er valgt. Sjekk hvilke frister ditt selskap har.

Spar mer på BSU

Åpningstider i julen

Alle våre kontorer er for tiden stengt for drop-in kunder, det gjelder også i romjulen. Avtal møte med din kunderådgiver dersom du skulle ha behov for å snakke med oss.

Kassetjenester

Bragernes, Mjøndalen og Hokksund følger vanlig åpningstider, og er tilgjengelig fra 10:00 – 12:00 på nyttårsaften.  Vi følger smittevernregler og begrenser antall kunder inne i banken. Du må derfor ringe oss før du kommer inn, se plakat på døren. Det er ikke åpen kasse ved andre kontorer.

Vi ønsker deg og dine en riktig god jul og et godt nytt år!