Vi oppfyller drømmer

23. januar 2019

Spire

Aktive lokalsamfunn skapes av lag, foreninger og frivillighet. Pengestøtte fra vårt SPIRE-fond kan kanskje gi det du brenner for litt ekstra drivkraft.

SØK STØTTE
23. januar 2019

Sprang

Er du ung og står du på spranget til å ta et avgjørende skritt innen idrett eller kultur? Da kan et SPRANG-stipend gjøre drømmen virkelig.

SØK STØTTE
23. januar 2019

Spekter

Ungdom vil lære om økonomi. SPEKTER setter privatøkonomi på timeplanen og gir ungdomsskole- elever i distriktet en annerledes skoledag.

LES MER

Vi støtter DITT lokalsamfunn

Små og store prosjekter, lag og foreninger innen kultur, idrett og humanitære formål kan få støtte fra SPIRE.

Frivillighet er viktig for et samfunn. Og med økonomisk hjelp fra bankens allmennyttige formål ønsker vi å bidra til at barn og unge får vokse opp i et godt og aktivt lokalmiljø.

Se hvem som har fått støtte
15. februar 2023
Aktuelt

Nøstetangen er Hokksunds nye turistmål

Nå pusses den historiske glassgården opp for 8 millioner kroner, og Sparebanken Øst gir 3,5 millioner i støtte. -Midlene fra banken er helt avgjørende for at vi kan realisere dette, sier styremedlem Bente Gustavson.

Les mer og se film
15. februar 2023
Aktuelt

Unge hjerter banker for lokalmiljøet

Det er flere fellesnevnere for det tre unge lederne vi har snakket med: Et brennende engasjement, hjerte for alle medlemmer, og et ønske om å bidra til trygge, aktive lokalsamfunn. Møt Brage, Sondre og Ola fra tre av klubbene vi støtter.

Les mer og se film
15. februar 2023
Aktuelt

Disse fikk idrettsstipend

Hvert år utmerker det seg talenter innen forskjellige idretter i lokalområdet vårt. Fire av de aller mest lovende som søkte om stipend, fikk sitt ønske oppfylt.

Se hvem de er
29. juli 2021
Aktuelt

Det er godt å kunne hjelpe

At de siste årene har vært tøft for mange merkes tydelig med økning av antall gjester.  Behov for mat, prat og utstyr gjør at de frivillige har mer enn nok å henge fingrene i. Et virkelig meningsfylt og viktig arbeid!

Les mer om behovet
23. januar 2019

#østgirtilbake

Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet. Vi støtter små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte!

Følg drømmene dine og søk støtte!

 

#østgirtilbake