Vi oppfyller drømmer

23. januar 2019

Spire

Et rikt utvalg av lag og foreninger skaper aktive lokalsamfunn. Trenger ditt lag støtte, så kan vi kanskje hjelpe med midler fra vårt SPIRE-fond.

SØK STØTTE
23. januar 2019

Sprang

Står du på spranget til å ta det avgjørende skritt innen idrett eller kultur?
Et SPRANG-stipend kan hjelpe deg på veien videre.

SØK STØTTE
23. januar 2019

Spekter

SPEKTER-prosjektet setter privatøkonomi på timeplanen. Vi besøker elever i ungdomsskolen og gir de en annerledes skoledag.

FINN UT MER

Vi støtter DITT lokalsamfunn

Små og store prosjekter, lag og foreninger innen kultur, idrett og humanitære formål får støtte. Gjennom gaver fra allmennyttige formål har de fått økonomisk hjelp til å realisere sine drømmer og skape aktivitet i sitt nærmiljø. Vårt motto er at Sparebanken Øst skal bidra med midler for å utgjøre en forskjell!

Se hvem som har fått støtte
10. mars 2022
Aktuelt

Ny hytte i Drammensmarka

Et imponerende bygg har reist seg i ruinene av den gamle Stronghytta. Byggingen har tatt tid, men nå står den der, klar til å ta imot turfolk i helgene!

Slik ble den en realitet
8. april 2022
Aktuelt

Solberg Sportsklubb søkte, og fikk pengestøtte

Straks is og snø er borte så starter det etterlengtede arbeidet med å erstatte det gamle lysanlegget. Denne gang med sterkt fokus på miljøvennlige produkter.

Se ny løsning
29. juli 2021
Aktuelt

Det er godt å kunne hjelpe

At de siste årene har vært tøft for mange merkes tydelig med økning av antall gjester.  Behov for mat, prat og utstyr gjør at de frivillige har mer enn nok å henge fingrene i. Et virkelig meningsfylt og viktig arbeid!

Les mer om behovet
23. januar 2019

#østgirtilbake

Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet. Vi støtter små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte!

Følg drømmene dine og søk støtte!

 

#østgirtilbake