Vi oppfyller drømmer

23. januar 2019

Spire

Aktive lokalsamfunn skapes av lag, foreninger og frivillighet. Med pengestøtte fra Gavefondet SPIRE kan det du brenner for få ekstra drivkraft og nye muligheter.

SØK STØTTE
23. januar 2019

Sprang

Er du ung og står du på spranget til å ta et avgjørende skritt innen idrett eller kultur? Da kan et SPRANG-stipend gjøre drøm til virkelighet.

SØK STØTTE
23. januar 2019

Spekter

Ungdom vil lære om økonomi. SPEKTER setter privatøkonomi på timeplanen og gir ungdomsskole- elever i distriktet en annerledes skoledag.

LES MER

Støtte til DITT nærmiljø

Små og store prosjekter, lag og foreninger innen kultur, idrett og humanitære formål kan få støtte fra Gavefondet SPIRE.

Det er fordi frivillighet er med på å bygge gode lokalsamfunn. Og med økonomisk hjelp fra bankens allmennyttige formål ønsker vi å bidra til at barn og unge får vokse opp i et godt og aktivt lokalmiljø.

Se hvem som har fått støtte

Les mer om nærmiljøtiltak som har fått støtte

I serien #DagensSPIRE gir vi deg innblikk i prosjekter som har fått støtte fra Gavefondet SPIRE. Her kan du lese mer om hvordan de påvirker alle innbyggerne i nærmiljøet.

Les mer
15. februar 2023
Aktuelt

Disse fikk idrettsstipend

Hvert år utmerker det seg talenter innen forskjellige idretter i lokalområdet vårt. Fire av de aller mest lovende som søkte om stipend, fikk sitt ønske oppfylt.

Se hvem de er
4. januar 2024
Aktuelt

Gratulerer til Kulturstipendvinnerne

Det krever dedikasjon å følge drømmer. Og nåløyet for å komme inn på den beste utdanningen for kreativ kunst, musikk, scenekunst og dans er ofte syltrangt. Et stipend er en forsikring om at man er på rett spor, i tillegg til god økonomisk støtte.

Disse har fått støtte
24. januar 2024
Aktuelt

Gulljenta Anita Yvonne Stenberg

Møt 31 åringen fra Drammen som har skrevet seg inn i norsk sykkelhistorie ved å ta gull i Omnium under årets EM. Med vilje av stål har hun prioritert knallhardt og banet vei for norske banesyklister på både jente- og guttesiden.

Les mer
16. oktober 2023
Aktuelt

Opplev Drammen og Eiker
med Opplevelsesbanken!

Løkka er stedet for å le, drible deg til gode opplevelser og masse moro. Nå kan du både dra på eventyr og nyte løkkeleik med Opplevelsesbanken.

Les mer og last ned
23. januar 2019

#østgirtilbake

Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet. Vi støtter små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte!

Følg drømmene dine og søk støtte!

 

#østgirtilbake