Opplev Drammen og Eiker
med Opplevelsesbanken!

Dra på eventyr i eget nabolag. Finn de nære, kjære og ukjente perlene med appen Opplevelsesbanken.

Med vår og sommer finnes det ikke noe bedre enn å komme seg ut på tur. Og med appen Opplevelsesbanken blir du inspirert til å utforske de mange perlene du finner både i Drammen og Eiker. Kanskje du oppdager noen nye favorittsteder?

Ta appeste vei ut på eventyr!

Du finner Opplevelsesbanken i AppStore og Google Play. Du kan bruke den helt gratis, og den lagrer ingen personlig informasjon om deg.

  • 100 opplevelser på ett sted
  • Bli inspirert til nye turer og utflukter
  • Gratis å bruke og laste ned
  • Samle perler og vinn premier

Last ned Opplevelsesbanken

For om du foretrekker en fisketur langs elva eller en tur i skog og mark, om favorittstedet ditt er biblioteket eller lekeplassen, så finner du alt fra små, store, kjære, nære og skjulte perler. Hva med en tur til Knabben over Solbergelva for en fantastisk utsikt? Kanskje en piknik på Gulskogen gård? Eller et bad på Sundhaugen i Vestfossen? Valgene er mange, så sjekk hva du har lyst til å oppleve!

Hva er Opplevelsesbanken?

Opplevelsesbanken er en app som viser ulike opplevelser og turdestinasjoner innen kategoriene kultur, natur og fritid. Et fint eventyrkart når du vil skape gode minner med familie og venner, og oppleve enda mer av hva ditt nærområde har å by på.

Velg din turkamerat

I appen finner du ti ulike turkamerater. De byr på interessante fun facts og tilleggsaktiviteter til glede for både store og små til de ulike opplevelsene. Visste du at både Lille Blå og Bruno kan bli med deg på tur? Om du heier på Godset eller Mjøndalen, så kan du velge din favorittfigur når du skal ut på eventyr med Opplevelsesbanken.

Finn perler og vinn premier

Hver opplevelse er merket med en «skattekiste». Denne åpner seg når du er i nærheten, og du samler inn perlene i appen. Jo flere opplevelser, jo flere perler får du i kisten din. Samler du nok, så kan du komme innom et av våre kontorer og velge deg en premie. Oversikten over antall perler og premieoversikt finner du i appen.

Kom deg ut på eventyr!

I Opplevelsesbanken finner du noe for enhver smak, enten du vil ha alenetid, en romantisk date eller en aktiv søndag med familien. Du slipper å lete etter passende aktiviteter for familien, men involvere og engasjere barna til å selv være med å bestemme hvor neste perle skal sankes fra.

Så last ned appen og bli med på eventyr. Vi ønsker dere lykke til med perlejakten!

Last ned Opplevelsesbanken

Tips oss om opplevelser

Vi vil bygge Opplevelsesbanken videre med dere og legge til masse nye perler fra lokalområdene. Vil du dele en av dine favorittperler og få dem med i appen? Da kan du legge inn forslag på opplevelsesbanken.no.