Innboforsikring

Beskytt stort og smått du eier mot tyveri og skade

Dette er forsikringen alle må ha. Vi er stolt forhandler av Frende Forsikring.

Kjøp innboforsikring Bli kontaktet om forsikring

Hva er innbo?

Innbo er alt du har i boligen din som du kan ta med deg når du flytter. For eksempel møbler, TVer, PC’er, klær, bilder og sykler. Merk at Elsparkesykler forsikres separat.

Du kan velge mellom standard eller med uhellsdekning

Med standard dekning er du forsikret mot blant annet brann- og vannskader, tyveri, naturskader, ran og overfall med mer. Utvidet uhellsdekning dekker om TV-en falt i gulvet, barna vannet PC-en og skade ved flytting med mer. Med uhellsdekningen vår kan du sikre deg ved skikkelig uflaks.

Du får i tillegg:

  • Sikring ved ID-tyveri
  • Hjelp ved nettmisbruk
  • 10 % rabatt ved 3, eller 17 % rabatt ved 5 forsikringer
  • 5 % lojalitetsbonus når du har vært kunde i 3 år
  • «Min side» hvor du får oversikt og kan endre dine forsikringer

Vilkår innboforsikring

Ekstra verdifulle eiendeler?

Vi anbefaler egen verdigjenstandforsikring for ekstra verdifulle eiendeler. Vår verdigjenstandsforsikring dekker de fleste uforutsette skader.

Kjøp verdigjenstandsforsikring

Best når det gjelder, Norges beste skadehåndtering

Gjennom flere år viser kundeundersøkelsen til EPSI Rating at vi er blant de aller beste i landet på skadeoppgjør. Det viser bransjemåleren EPSI Rating sin årlige kundetilfredshetsundersøkelse innen forsikring.

Enkelt å forholde seg til
Undersøkelsen viser at Frende sine kunder har høye forventninger og at de er fornøyde. Frende omtales som et selskap det er enkelt å forholde seg til med gode produkter og konkurransedyktige priser.

Samle forsikringene på ett sted

Når du samler forsikringene dine i banken, får du en enkel oversikt fra nettbanken. Du får også totalkunderabatt på inntil 17 % hvis du samler flere rabattgivende forsikringer hos Frende. Sparebanken Øst er distributør av forsikringsprodukter for Frende Forsikring.