Bilforsikring

Frende bilforsikring er en av de aller beste på markedet - en skikkelig bra bilforsikring til en god pris

Forsikre bilen din mot uhell i trafikken og tyveri når den er parkert.

  • Maks 10 prosent bonusnedrykk ved biluhell
  • Dekning for parkeringsskade: hvis bilen din blir skadet av et ukjent kjøretøy mens den står parkert, får du ikke bonustap
  • Norges høyeste startbonus på 60 prosent

Kjøp bilforsikring Bli kontaktet om forsikring

Du får blant annet:

  • Prisvinnende vilkår
  • Mulighet for leiebil i hele reparasjonstiden (egen dekning)
  • 10 % rabatt ved 3, eller 17 % rabatt ved 5 forsikringer
  • 5 % lojalitetsbonus når du har vært kunde i 3 år
  • «Min side» hvor du får oversikt og kan endre dine forsikringer

Norges raskeste bonusopptjening

Hos oss får du den raskeste opptjeningen av bonus i hele landet. Bonus på bilforsikring betyr rett og slett hvor stor rabatt du får for å kjøre skadefritt. Vi gir deg 10 prosent rabatt hvert år du har kjørt skadefritt opp til 70 prosent bonus. Når du har kjørt uten skade i tre år med 70 prosent bonus, øker vi rabatten din til 75 prosent. Mange av våre konkurrenter krever at du kjører fem år på 70 prosent før du får maksimal rabatt.

Hos Frende slipper du også bonustap på den første bilskaden når du har kjørt kun tre år med 75 prosent. De fleste av våre konkurrenter krever at du har kjørt skadefritt i fem år før du slipper bonustap ved første skade.

Vilkår bilforsikring

Dette dekker vår bilforsikring

Best når det gjelder, Norges beste skadehåndtering

Gjennom flere år viser kundeundersøkelsen til EPSI Rating at vi er blant de aller beste i landet på skadeoppgjør. Det viser bransjemåleren EPSI Rating sin årlige kundetilfredshetsundersøkelse innen forsikring.

Enkelt å forholde seg til
Undersøkelsen viser at Frende sine kunder har høye forventninger og at de er fornøyde. Frende omtales som et selskap det er enkelt å forholde seg til med gode produkter og konkurransedyktige priser.

Vår undersøkelse av forsikringsvilkårene for bilforsikring viser at Frende Forsikring generelt har de beste vilkårene uansett om du velger kasko, delkasko, ansvar eller superforsikring.

fra Penger.no

Samle forsikringene på ett sted

Når du samler forsikringene dine i banken, får du en enkel oversikt fra nettbanken. Du får også totalkunderabatt på inntil 17 % hvis du samler flere rabattgivende forsikringer hos Frende. Sparebanken Øst er distributør av forsikringsprodukter for Frende Forsikring.

10. mai 2019
Aktuelt

Hvilken bilforsikring bør du ha?

Kasko eller delkasko? Med eller uten leiebil? Vi tilbyr den forsikringen som passer ditt behov.

Finn rett bilforsikring