Bilforsikring

Forsikre bilen din er noe du må gjøre, men ingen bilforsikringer er helt like. Vi er stolt forhandler av Frende Forsikring.

Du får blant annet:

  • Prisvinnende vilkår
  • Leiebil i hele reparasjonstiden
  • 10 % rabatt ved 3, eller 17 % rabatt ved 5 forsikringer
  • 5 % lojalitetsbonus når du har vært kunde i 3 år
  • 20 % startbonus på din første bilforsikring
  • «Min side» hvor du får oversikt og kan endre dine forsikringer

 

Sjekk pris og bestill

 

Norges raskeste bonusopptjening

Hos oss får du den raskeste opptjeningen av bonus i hele landet. Bonus på bilforsikring betyr rett og slett hvor stor rabatt du får for å kjøre skadefritt.

Vi gir deg 10 prosent rabatt hvert år du har kjørt skadefritt opp til 70 prosent bonus. Når du har kjørt uten skade i tre år med 70 prosent bonus, øker vi rabatten din til 75 prosent. Mange av våre konkurrenter krever at du kjører fem år på 70 prosent før du får maksimal rabatt.

Hos Frende slipper du også bonustap på den første bilskaden når du har kjørt kun tre år med 75 prosent. De fleste av våre konkurrenter krever at du har kjørt skadefritt i fem år før du slipper bonustap ved første skade.

Trygt skadeoppgjør

Vi er blant de beste på skadeoppgjør, har landets mest lojale kunder og aldri før har kundene våre vært mer fornøyde enn i 2017.
Dette viser bransjemåleren EPSI Rating sin årlige kundetilfredshetsundersøkelse innen forsikring.

Enkelt å forholde seg til
Undersøkelsen viser at Frende sine kunder har høye forventninger og at de er fornøyde. Frende omtales som et selskap det er enkelt å forholde seg til med gode produkter og konkurransedyktige priser.

“Vår undersøkelse av forsikringsvilkårene for bilforsikring viser at Frende Forsikring generelt har de beste vilkårene uansett om du velger kasko, delkasko, ansvar eller superforsikring.” Penger.no

Hva gjør jeg ved bilskade?

Kontakt Frende Forsikring på 55 15 36 00. De hjelper deg når som helst, hele året. Du kan også registrere skaden på nettsidene.

Årsavgiften har fått nytt navn
Årsavgiften har skiftet navn til trafikkforsikringsavgift til staten. Avgiften kreves inn av forsikringsselskapene fra 2018. Avgiften gjelder på bil, motorsykkel, moped, campingbil, snøscooter, traktor og ATV. Prisen på forsikringen blir påvirket. Avgiften deles opp i det antall betalingsterminer du har på forsikringen din. Du kan selv endre antall terminer. Avgiften er den samme uansett hvilket forsikringsselskap du bruker.

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Signer dokumenter

Lånedokumenter kan du signere enkelt og trygt digitalt.

Gå til signering