Bilforsikring

Ingen bilforsikringer er helt like, men Frende Forsikring er en av de aller beste. Sparebanken Øst er stolt forhandler av Frende Forsikring.

En skikkelig god bilforsikring til en god pris.

Sjekk pris og bestill

Du får blant annet:

  • Prisvinnende vilkår
  • Leiebil i hele reparasjonstiden
  • 10 % rabatt ved 3, eller 17 % rabatt ved 5 forsikringer
  • 5 % lojalitetsbonus når du har vært kunde i 3 år
  • 20 % startbonus på din første bilforsikring
  • «Min side» hvor du får oversikt og kan endre dine forsikringer

Norges raskeste bonusopptjening

Hos oss får du den raskeste opptjeningen av bonus i hele landet. Bonus på bilforsikring betyr rett og slett hvor stor rabatt du får for å kjøre skadefritt.Vi gir deg 10 prosent rabatt hvert år du har kjørt skadefritt opp til 70 prosent bonus. Når du har kjørt uten skade i tre år med 70 prosent bonus, øker vi rabatten din til 75 prosent. Mange av våre konkurrenter krever at du kjører fem år på 70 prosent før du får maksimal rabatt.

Hos Frende slipper du også bonustap på den første bilskaden når du har kjørt kun tre år med 75 prosent. De fleste av våre konkurrenter krever at du har kjørt skadefritt i fem år før du slipper bonustap ved første skade.

Vilkår bilforsikring

Trygt skadeoppgjør

Vi er blant de beste på skadeoppgjør, har landets mest lojale kunder og aldri før har kundene våre vært mer fornøyde enn i 2018. Dette viser bransjemåleren EPSI Rating sin årlige kundetilfredshetsundersøkelse innen forsikring.

Enkelt å forholde seg til
Undersøkelsen viser at Frende sine kunder har høye forventninger og at de er fornøyde. Frende omtales som et selskap det er enkelt å forholde seg til med gode produkter og konkurransedyktige priser.

Vår undersøkelse av forsikringsvilkårene for bilforsikring viser at Frende Forsikring generelt har de beste vilkårene uansett om du velger kasko, delkasko, ansvar eller superforsikring.

fra Penger.no

Samle forsikringene på ett sted

Dersom du samler forsikringene dine i banken, får du en enkel oversikt i nettbanken. Sparebanken Øst er distributør av forsikringsprodukter for Frende Forsikring.

12. desember 2018

Avtale et møte

  • Send en melding om du ønsker å avtale møte med en kunderådgiver. Møtet kan også foregå på telefon. Vi svarer så fort vi kan.