Spare

Velg riktig spareprodukt for deg

Uansett hvilken livssituasjon du er i, kan det være lurt å legge noen midler til side. Sparing skal være fleksibelt, og du velger selv hvor mye du vil spare og hvor ofte.

Medlem i boligbyggelag?

Som medlem i enten ABBL eller NBBO kan du spare mye på å flytte boliglånet og sparekontoen til Sparebanken Øst.

ABBL-medlem NBBO-medlem

Hvorfor spare penger?

Det er flere grunner til at det kan være smart å spare penger. Uforutsette utgifter kommer gjerne når du minst venter det og da er det fint å ha oppsparte midler på en egen konto dersom vaskemaskinen skulle ryke, bilen får en skade eller kanskje du opplever at en tur til tannlegen ble litt mer kostbar enn du var forberedt på.  De fleste har ikke anledning til å betale store regninger uten å ha planlagt sparing i forkant. Det kan også være lurt å spare til ting du vet ligger i fremtiden som kjøp av bolig, reise eller pensjon.

Hvordan spare?

Det finnes mange måter å spare på og det kan være lurt å sette seg inn i ulike spareprodukt for å finne det som passer deg og det du skal spare til. Kanskje du bør velge flere ulike spareprodukter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den løsningen som passer best for deg og din økonomi.

Velg riktig spareprodukt

Det finnes flere ulike spareprodukt på markedet og du kan fint legge opp en spareplan som inkluderer flere alternativer. Du velger selv hvor mye og hvor ofte du vil spare i de ulike produktene. Litt lenger opp på siden finner du en oversikt over de spareproduktene vi har å tilby.

Personlig rådgiver

Hvilken type konto du velger, er avhengig av hvor mange ganger i året du har behov for å ta ut penger.  Jo færre uttak, desto høyere rente. Våre kunderådgivere kan gi deg råd om hvilken type sparing som passer best for deg.

Kontakt oss, så hjelper vi deg