Boliglån

Trenger du boliglån eller ønsker du et tilbud på boliglånsrente?

BoliglånDrømmer du om din første bolig eller ønsker du kanskje en oppgradering fra boligen du har i dag? Sparebanken Øst tilbyr boliglån til en god effektiv rente og hjelper deg gjerne med å realisere boligdrømmen din. Velger du å søke boliglån hos oss har vi flere ulike alternativer for lån til bolig. Vi hjelper deg gjerne med å finne den løsningen som er best tilpasset din personlige økonomi. Du velger selv om du ønsker å søke boliglån digitalt eller om du vil snakke med en rådgiver i banken.

 

Søk boliglån

 

Hva kan vi tilby?

Søker du boliglån hos oss får du gode rentebetingelser og tett dialog med kunderådgiver som vil hjelpe deg med å sette opp en nedbetalingsplan tilpasset din økonomiske situasjon. Gjennom våre boliglån tilbyr vi følgende vilkår:

  • Boliglån innenfor 85 % av boligens verdi
  • Mulighet for avdragsfrihet
  • Nedbetalingstid på maks 30 år

Vi tilbyr også andre gode banktjenester dersom du ønsker å bruke Sparebanken Øst som din dagligbank.

Hva er prisen på boliglånet ditt?

Ønsker du å finne ut hvor mye et lån vil koste deg? Med vår boliglånskalkulator kan du selv se hvor mye et boliglån vil koste ut ifra størrelse på lån, rente og nedbetalingstid.

Prøv lånekalkulator

Flytting av boliglån

Vurderer du å flytte ditt huslån? Vi vil at det skal være lett for deg å flytte boliglånet til oss dersom du allerede har boliglån i en annen bank. Du kan flytte boliglånet ditt selv på nettsiden vår eller du kan få hjelp med alt det praktiske av våre rådgivere.

Finansieringsbevis

Om du planlegger å kjøpe bolig kan det være smart å skaffe seg et lånebevis fra banken før du går inn i budrunder.  En budrunde kan bli veldig hektisk og med et finansieringsbevis i orden er veien kortere for å få oppfylt drømmen din.

Søk om finansieringsbevis

Refinansiering av boliglån

Har du planer om å pusse opp eller av andre grunner ønsker refinansiering av boliglån? Du kan låne med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi. Vi tilbyr også flexikreditt, også kjent som boligkreditt,  mellomfinansiering og byggelån.

Er du under 34 år?

Vi har et eget boliglånsprodukt for unge med gode betingelser. Vi har ingen krav til at det skal være din første bolig, så lenge du er under 34 år. Låner du penger til bolig sammen med noen så holder det at hovedlånetager er under 34 år.

Mer om Boligsparing for ungdom – BSU

Lokal tilhørighet

Sparebanken Øst ønsker å være banken som er tilstede for deg når du trenger den. Vi har derfor valgt å opprette kontorer i flere byer på Østlandet slik at du som kunde også har anledning til å møte din rådgiver i ditt nærmiljø. Nederst på siden finner du en oversikt over hvor du finner ditt nærmeste kontor. Les mer om våre kontorer her.

Noen råd til deg som skal kjøpe bolig

Orienter deg i markedet – Det kan være lurt å ha gjort seg opp en mening om hva som er viktig for deg i valg av sted å bo. Lag en liste over hva hvilke behov du har før du begynner å se på boligannonser. Listen kan inneholde behov for ant soverom, uteområder, fasiliteter i nærområdet som kollektivtransport, skole/barnehage, med mer.

Visning – Det er viktig å ta seg god tid på visning slik at du får undersøkt ulike sider ved boligen. Trenger den oppussing, må du avdekke hva som må gjøres slik at du kan ta kostnadene med i beregningen. Her finner du tips om hva som kan være lurt å sjekke når du er på visning.

Budrunde – Start med å sette en maxgrense for hvor høyt du er villig til å gå. Husk at du bør ha et finansieringsbevis fra banken din før du går inn i budrunden. Er du usikker så kan du prøve å avtale med kunderådgiveren din om å holde kontakten underveis i budrunden. Megleren vil be om bekreftelse på finansiering fra banken før hen godkjenner budet dersom du vant budrunden.

Gratulerer med ny bolig! – Dersom du vant budrunden må du ta kontakt med banken slik at vi kan gjøre om finansieringsbeviset ditt til et reelt boliglån. Dersom det er behov for mellomfinansiering hjelper vi deg med det. Husk at du bør forsikre boligen du nettopp har kjøpt.

Ta kontakt med oss!

For å komme i kontakt med oss har du flere alternativer. Har vi kontor i nærmiljøet ditt så ta gjerne direkte kontakt for å avtale et møte.

Eller kontakt vårt kundesenter
Åpningstid kl. 10.00 – 15.00 mandag- fredag
Tlf: 33 51 38 55
E-post: post@oest.no

 

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Erklæring om antihvitvask

Fått brev og ikke har nettbankavtale?

Fyll ut kundeerklæring