21. april 2022
Aktuelt

Søk om pengestøtte

Vi heier på idrett, kultur, friluftsliv og humanitært arbeid som beriker lokalsamfunnet vårt. Derfor deler vi ut pengestøtte til foreninger og organisasjoner som gjør en forskjell i andres hverdag. Frist for å søke er 1. mai.

Se hva som skal til
14. februar 2024
Aktuelt

Et bankbygg for fremtiden
– fra utslipp til gevinst

Det ventes nye krav for næringsbygg og med gode energitiltak kan bedrifter kutte utslipp og kostnader. Nå går Sparebanken Øst egne bygg etter i sømmene.

Dette bør bedrifter gjøre nå
6. februar 2024
Bedrift

Vi tilbyr oppgraderingslån for næringseiendom

Oppgraderingslån er et lån til rehabilitering og energieffektivisering av eksisterende næringsbygg. Ved å investere i energitiltak, kan du ikke bare redusere miljøpåvirkningen, men også dra nytte av gunstige betingelser.

Les mer her
15. juni 2023
Bedrift

Viktig om energimerking av bygg

EU har et mål om at alle bygg skal være nullutslipp innen 2050. De jobber nå med nye krav til energimerking av bygg som man antar vil treffe Norge etter hvert, selv om det er usikkerhet rundt når og hvordan. Men hva betyr energimerking av bygg og hvorfor bør bedrifter gjøre dette?

Svaret får du her
17. desember 2018

Din lokale bedriftsrådgiver

Vi har tre bedriftskontorer; i Drammen, Eiker/Kongsberg og Oslo. Derfra dekker vi hele det sentrale Østlandsområdet. På våre avdelinger finner du erfarne bedriftsrådgivere som kan hjelpe deg med små og store prosjekter.

Kontakt oss

Kjenn din kunde

Hvitvaskingsloven pålegger banken å innhente opplysninger om deg som kunde slik at vi kan ivareta dine økonomiske interesser, samtidig som vi ivaretar vårt samfunnsansvar. Er du bedriftskunde og har fått beskjed om å svare på noen spørsmål? Da finner du skjema her.

Til skjema