Refinansiering av boliglånet

Lån med sikkerhet i boligen, så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens markedsverdi.

Ønsker du å pusse opp kan refinansiering være en god løsning.

Søk om refinansiering Kontakt meg om refinansiering

Hva er refinansiering?

Refinansiering betyr i all enkelhet at du tar opp et nytt lån for å betale ned på det/de gamle eller øke eksisterende lån. Du kan oppnå lavere kostnader på denne måten og dermed få en nedbetalingsplan det er enklere å forholde seg til. Har du lån i forskjellige banker bør du se på muligheten for å samle alle lånene dine hos oss.

Hvordan refinansiere?

Du kan søke om refinansiering enkelt og trygt på nett gjennom vår selvbetjente løsning, eller snakke med en rådgiver i banken. Banken stiller krav til sikkerhet og betjeningsevne, men kravene dekkes som regel gjennom sikkerhet i boligen du eier. Har du har eid boligen din i noen år, er det stor sannsynlighet for at den er mer verdt i dag enn da du kjøpte den. Ved refinansiering vil du kunne få gode betingelser på ditt lån.

Fordeler ved refinansiering:

  • Bedre betingelser med en lavere rente
  • Få bedre oversikt ved å samle flere lån til ett
  • Få færre gebyrer og kostnader
  • Mulighet til lengre nedbetaling

Flere lån

Har du flere dyre lån kan du refinansiere ved å samle dem til ett og oppnå mindre kostnader gjennom en lavere rente. Du vil også slippe og forholde deg til flere innbetalinger dersom du får samlet alle lånene dine. På denne måten vil du få bedre oversikt over nedbetalingen av lånene dine. Du kan velge å nedbetale lånet ditt over for eksempel 25 år.

Pusse opp boligen

Hvis du skal pusse opp boligen din kan refinansiering være en god løsning. Oppussing bidrar ofte også til verdistigning av boligen. Du kan låne med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi. Vi tilbyr også rammelån.

Vi vil at du skal få de beste betingelser på ditt boliglån og hjelper deg gjerne på veien til en lettere økonomisk hverdag. Vi ønsker å finne den løsningen som passer best for deg. 

Kontakt oss, så hjelper vi deg

Du kan søke om lån til oppussing på nett:

Søk om å øke boliglånet du har i dag. Logg inn i nettbanken og søk boliglån. I søkeprosessen velg låneformål: «Øke boliglån til oppussing». 

Bytte bank

Ønsker du å bytte bank eller flytte lånet ditt fra en annen bank hjelper vi deg gjerne med dette. Boliglånet flytter vi for deg når du søker og får innvilget lånet hos oss. Det enkleste er å søke boliglån på nett. I første steget velger du «Flytt lån fra annen bank». Du kan også søke om å flytte lånet ditt gjennom å ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere. Får å søke lån må du være kunde. Det er enkelt å bli kunde, gå til denne siden bli kunde med BankID.
Flytt boliglånet Avtal møte

  • Er du under 34 år?
  • Hvor mye vil det nye lånet ditt koste?
  • Hva er forskjellen på effektiv og nominell rente?
  • Andre lån
4. april 2019
Aktuelt

Flytt boliglånet til oss

Refinansiering kan være fornuftig av flere grunner, enten du ønsker å samle flere lån, få lavere kostnader eller å flytte boliglånet ditt.

Se alle fordelene med refinansiering