Fordeler med refinansiering

Refinansiering kan være fornuftig av flere grunner, enten du ønsker å samle flere lån, få lavere kostnader eller å flytte boliglånet ditt.

Hva er refinansiering?

Refinansiering betyr å finansiere noe på nytt. I all enkelhet innebærer dette at du tar opp et nytt lån for å betale ned på et gammelt lån eller øke et eksisterende lån. 
Søk om refinansieringKontakt kunderådgiver

De vanligste formene for refinansiering er å enten slå sammen lån eller å samle flere smålån i ett større lån. Det kan også bety å utvide boliglånet. Du kan oppnå lavere kostnader på denne måten og dermed få en nedbetalingsplan det er enklere å forholde seg til. Har du lån i forskjellige banker bør du se på muligheten for å samle alle lånene dine hos oss. Har du lån i en annen bank, men har fått tilbud om bedre betingelser hos oss kan vi hjelpe deg med å flytte lånet ditt.

Hvordan refinansiere?

Du kan søke om refinansiering enkelt og trygt på nett gjennom vår selvbetjente løsning, eller snakke med en rådgiver i banken. Banken stiller noen krav til sikkerhet, men kravene dekkes som regel gjennom sikkerhet i boligen du eier. Dersom du får en ny verdivurdering fra en megler vil du få justert verdien på boligen din. Du vil også kunne øke ditt eksisterende lån. Ved refinansiering vil du kunne få gode betingelser på lånet ditt.

Fordeler ved refinansiering:

  • Du vil kunne få bedre betingelser med en lavere rente
  • Du kan øke boliglånet ditt
  • Du vil kunne samle flere lån til ett og dermed få bedre oversikt
  • Du vil få færre gebyrer og kostnader tilknyttet lånet ditt. Du vil kunne få mulighet til lengre nedbetalingstid.

Vi vil at du skal få de beste betingelsene på ditt lån og hjelper deg gjerne på veien til en lettere økonomisk hverdag.

Ta kontakt med en rådgiver dersom du trenger råd og veiledning