Livsforsikring

Livsforsikring gir en viktig økonomisk trygghet for de etterlatte om det verste skulle skje.

Sjekk pris og få tilbud Bli kontaktet om forsikring

Utbetaling hvis det verste skulle skje

Livsforsikring, eller dødsfallforsikring, hjelper til å sikre familien din økonomisk hvis du skulle falle fra, enten på grunn av sykdom eller ulykke. Beløpet du velger å forsikre deg for, forsikringssummen, blir utbetalt som en engangsutbetaling til etterlatte. Du velger selv hvem utbetalingen skal gå til. Det er ingen skatt eller begrensinger på hva forsikringssummen brukes på.

Forsikre boliglånet

Hvis du deler boliglånet med samboer eller ektefelle for eksempel kan det være lurt å skaffe seg livsforsikring. Da kan du forsikre deg for en sum tilsvarende din del av boliglånet. Før het denne forsikringen faktisk gjeldsforsikring, som henviser til at man forsikrer gjelden hvis noe uventet skulle skje.

Livsforsikring er laget for å sikre at de som blir igjen etter et dødsfall, blir tatt vare på økonomisk. Det betyr at de kan opprettholde samme levestandard og ha mulighet til å beholde boligen.

14. februar 2019
Aktuelt

Hva skjer dersom du faller fra?

Dersom du skulle komme ut for en ulykke eller alvorlig sykdom med tragisk utfall vil det ofte være noen som sitter igjen.

Dette bør du gjøre

Hos oss får du prisvinnende forsikringer
levert av Frende Forsikring


Dekker alle dødsårsaker


Norges mest fornøyde kunder


Gjelder over hele verden