Kontakt oss

Som bedriftskunde i Sparebanken Øst møter du en personlig og fleksibel bank for små og mellomstore bedrifter, landbruk, foreninger og lag.

Vi har bedriftskontorer i Drammen, Eiker/Kongsberg, Oslo og Sandvika. I våre avdelinger finner du erfarne bedriftsrådgivere som kan hjelpe deg med små og store prosjekter.

For å bli bedriftskunde og opprette kontoer må du snakke med en rådgiver på ett av våre kontorer.

Hos oss får du:

  • Direkte kontaktinfo til din personlige rådgiver
  • Fysiske kundemøter
  • En folkelig og forutsigbar bank med lokal tilhørighet

Kontakt oss Bli bedriftskunde

Drammen

I Drammen møter du en engasjert og blid gjeng som ønsker å hjelpe deg og din bedrift med å finne de beste løsningene. Vi er flere bedriftsrådgivere som betjener kunder i henholdsvis Drammen, Oslo og Vestfold. For oss er det viktig med et tett samarbeid med våre kunder. Derfor ønsker vi fysiske kundemøter, enten i våre lokaler på Bragernes, eller der din bedrift holder til. Vi er spesielt gode på eiendom, og kjenner markedet i Drammensområdet godt. Vi har lang erfaring med finansiering av både større og mindre byggeprosjekter, samt eiendom for utleie både til næring og boligformål.

Telefon: 33 51 38 47

Adresse og åpningstider

Eiker og Kongsberg

I Hokksund er vi en synlig bank i lokalmiljøet, og vi kjenner vårt nærområde godt. Vi er fem bedriftsrådgivere som betjener kunder i Eiker og Kongsberg. Våre kunder er små og mellomstore bedrifter og driver innenfor flere ulike bransjer, alt fra landbruk til eiendom. Vi har lang erfaring med finansiering av ulike eiendomsprosjekter, som byggeprosjekter og eiendommer for utleie både for næring og boligformål.

For oss er det viktig med et tett samarbeid med våre kunder. Derfor ønsker vi fysiske kundemøter, enten i våre lokaler Hokksund, eller der din bedrift holder til. Sammen med deg som kunde forsøker vi å finne den beste løsningen for akkurat din bedrift. Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å komme innom oss i Stasjonsgata 14.

Telefon: 33 51 38 48

Adresse og åpningstider

Sandvika

Vi har nylig reetablert bedriftsavdeling for Asker og Bærum. Vi har lang erfaring og ønsker nå flere mellomstore og mindre bedrifter innen eiendom velkommen. Vi holder til i Løkketangen 12 like ved Sandvika stasjon. Vi ønsker å bli godt kjent med våre kunder og besøker deg gjerne. Ta kontakt så møtes vi for en prat hos deg eller oss.

Telefon: 33 51 38 47

Adresse og åpningstider

Oslo

I Oslo holder vi til i hjertet av sentrum, rett bak Rådhuset. Vi retter oss spesielt mot mellomstore bedrifter og ønsker å være en folkelig og fremoverlent bank. Vi ønsker deg velkommen på møte hos oss uavhengig av størrelsen på ditt engasjement. Vårt hovedsegment er eiendom og vi kommer gjerne på befaring for å se nærmere på ditt prosjekt.
Telefon: 33 51 38 45

Adresse og åpningstider

Kontakt kundesenteret for bedrifter

Du kan kontakte vårt kundesenter for bedrifter ved å ringe eller bruke skjema nedenfor.

Telefon: 40 03 33 90


For hjelp med BankID: kontakt kundesenteret for privatmarkedet.