Kontakt oss

Som bedriftskunde i Sparebanken Øst møter du en personlig og fleksibel bank for små og mellomstore bedrifter, landbruk, foreninger og lag.

Vi har bedriftskontorer i Drammen, Eiker/Kongsberg og Oslo. I våre avdelinger finner du erfarne bedriftsrådgivere som kan hjelpe deg med små og store prosjekter.

For å bli bedriftskunde og opprette kontoer må du snakke med en rådgiver på ett av våre kontorer.

Hos oss får du:

  • Direkte kontaktinfo til din personlige rådgiver
  • Fysiske kundemøter
  • En folkelig og forutsigbar bank med lokal tilhørighet

Bli bedriftskunde Kontakt oss

Drammen

I Drammen møter du en engasjert og blid gjeng som ønsker å hjelpe deg og din bedrift med å finne de beste løsningene. Vi er flere bedriftsrådgivere som betjener kunder i henholdsvis Drammen, Oslo og Vestfold. For oss er det viktig med et tett samarbeid med våre kunder. Derfor ønsker vi fysiske kundemøter, enten i våre lokaler på Bragernes, eller der din bedrift holder til.

Vi er spesielt gode på eiendom, og kjenner markedet i Drammensområdet godt. Vi har lang erfaring med finansiering av både større og mindre byggeprosjekter, samt eiendom for utleie både til næring og boligformål.

 

Bedriftsrådgivere Kontaktinformasjon
Nathalie S. Evans nathalie.evans@oest.no
Håkan Essung hakan.essung@oest.no
Erik Fransson erik.fransson@oest.no
Adresse og åpningstider i Drammen

Eiker og Kongsberg

I Hokksund er vi en synlig bank i lokalmiljøet, og vi kjenner vårt nærområde godt. Bedriftsrådgiverne våre betjener kunder i Eiker og Kongsberg. Våre kunder er små og mellomstore bedrifter og driver innenfor flere ulike bransjer, alt fra landbruk til eiendom. Vi har lang erfaring med finansiering av ulike eiendomsprosjekter, som byggeprosjekter og eiendommer for utleie både for næring og boligformål.

For oss er det viktig med et tett samarbeid med våre kunder. Derfor ønsker vi fysiske kundemøter, enten i våre lokaler Hokksund, eller der din bedrift holder til. Sammen med deg som kunde forsøker vi å finne den beste løsningen for akkurat din bedrift. Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å komme innom oss i Stasjonsgata 14.

Bedriftsrådgivere Kontaktinformasjon
Jon Sandnes jon.sandnes@oest.no
Hilde Steen Bakke hilde.steen.bakke@oest.no
Adresse og åpningstider i Hokksund

Oslo

I Oslo holder vi til i hjertet av sentrum, rett bak Rådhuset. Vi retter oss spesielt mot mellomstore bedrifter og ønsker å være en folkelig og fremoverlent bank.

Vi ønsker deg velkommen på møte hos oss uavhengig av størrelsen på ditt engasjement. Vårt hovedsegment er eiendom og vi kommer gjerne på befaring for å se nærmere på ditt prosjekt.

Bedriftsrådgivere Kontaktinformasjon
Nathalie S. Evans nathalie.evans@oest.no
Adresse og åpningstider i Oslo