Hokksund

Sparebanken Øst sitt kontor i Hokksund

Sparebanken Øst har et ønske om å være tilstede for kundene sine. Avtal gjerne et møte i forkant, eller stikk innom for en hyggelig prat om deg og økonomien din.

Kontakt rådgiver Søke lån på nett

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vårt kontor i Hokksund sentrum holder til på hjørnet Stasjonsgata/ Parkveien. Som kunde hos oss får du profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Vi har kompetente rådgivere som fokuserer på å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Kontoret er et rådgivningskontor, men har også kassetjenester i åpningstiden. Minibank utenfor ved inngangsdøren.

Vi har også bedriftsrådgivere i Hokksund. Finn kontaktinfo

Hokksund

Åpningstider: Mandag-fredag 10:00-15:00

Avtal møte utenfor åpningstid

Adresse: Stasjonsgata 14, 3300 Hokksund

Våre tjenester

  • Valgfrihet
  • Boliglån
  • Refinansiering/flytte boliglån
  • Forsikring
  • Våre rådgivere

Hvorfor Sparebanken Øst

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine 180 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde.

Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom nettbanken eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du i Drammen er det store muligheter for at vi har et kontor nær deg.

Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst
27. oktober 2023
Aktuelt

Med hjerte for Øvre Eiker

Sparebanken Øst i Hokksund er en del av et blomstrende lokalsamfunn, og elsker det!

Les mer

Her finner du oss