Kontor Hokksund

 

Sparebanken Øst Hokksund

Sparebanken Øst kontor i Hokksund

Sparebanken Øst har en visjon om å være tilstede for kundene sine. Vi har derfor valgt å opprette kontorer i flere byer på Østlandet slik at du har anledning til å avtale møte med din rådgiver i ditt nærmiljø.

Søk om lån

Avtal møte

Hokksund – du finner oss her

Vårt kontor i Hokksund sentrum holder til på hjørnet Stasjonsgt./ Parkveien. Som kunde hos oss får du profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Vi har kompetente rådgivere som fokuserer på å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Kontoret i Hokksund er et rådgivningskontor, men har også kassetjenester i åpningstiden.

Besøksadresse:
Stasjonsgt. 14, 3300 Hokksund

Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund

Åpningstider:
Mandag – fredag 10:00–15:00

Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid.

Våre tjenester

Sparebanken Øst leverer et bredt spekter av tjenester innenfor lån, sparing og forsikring. Vi gjør det vi kan for å skreddersy en løsning som passer dine behov i forhold til den livssituasjonen du er i. Du kan søke om boliglån, refinansiering eller andre låneprodukter, og i tillegg sørge for gode forsikringsløsninger for deg og familien din. Vi tilrettelegger for at du som kunde kan velge om du ønsker å benytte deg av personlig kontakt med våre rådgivere på Bragernes, eller om du ønsker å håndtere kundeforholdet ditt selv på nett gjennom våre selvbetjente løsninger.

 

Boliglån

Drømmer du om større bolig, hytte eller en sentrumsnær leilighet?
Å søke om boliglån handler om å realisere drømmer innenfor rammer som sikrer en sunn familieøkonomi, selv når renta blir høyere. Din rådgiver i Hokksund har ekspertise på boliglån og vil hjelpe deg med en nedbetalingsplan av boliglånet ditt som er håndterbart med utgangspunkt i din økonomiske situasjon.


Les mer om boliglån

 

Refinansiering/flytte boliglån

Planlegger du å pusse opp boligen din eller av andre grunner ønsker refinansiering av boliglånet ditt? Så lenge boliglånet ditt er innenfor 85 % av boligverdien kan du ta opp lån med sikkerhet i boligen. Dersom du allerede har lån i en annen bank, hjelper vi deg gjerne med det praktiske dersom du ønsker å flytte boliglånet over til oss. Ta kontakt dersom du lurer på noe rundt refinansiering eller flytting av boliglån.

Hjelp med boliglån

Forsikringer

Å ha riktig forsikringer dersom uhellet skulle være ute er viktig, spesielt om du har familie. Gjennom oss har du tilgang til noen av Norges beste forsikringer via Frende Forsikring. Velger du å samle flere forsikringene gjennom oss vil du oppnå samlerabatt.

Sjekk pris og bestill

Våre rådgivere

Våre kunderådgivere ved kontoret i Hokksund er autoriserte finansielle rådgivere og har godkjenningsordningen for selgere og rådgivere innen skadeforsikring. Vi tar gjerne en prat med deg for å skreddersy ditt kundeforhold etter dine behov. Fordelen med å ha en personlig rådgiver er at våre rådgivere har god kjennskap til lokalmiljøet og vil kunne finne de beste løsninger for deg i forhold til din livssituasjon. Trenger du hjelp til boliglån, refinansiering, sparing eller forsikring? Ta kontakt med oss!


Kontakt oss på telefon 33 51 38 55

Avtal møte

 

Våre verdier / Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine 175 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde. Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom nettbanken eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det store muligheter for at vi har et kontor nær deg.
Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.
Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her.

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Erklæring om antihvitvask

Fått brev og ikke har nettbankavtale?

Fyll ut kundeerklæring