Boliglån Hokksund

Sparebanken Øst i Hokksund tilbyr boliglån med gode betingelser

Er du på boligjakt for første gang eller ønsker du en oppgradering fra boligen du bor i dag? Sparebanken Øst tilbyr boliglån med gode rentebetingelser og bistår gjerne med å realisere dine boligdrømmer. Vi har ulike alternativer for lån til bolig og hjelper deg å finne den løsningen som passer best til din private økonomi.
Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Boliglån Hokksund

Vi ønsker å være den banken som er der for deg når du trenger oss. Vi har derfor valgt å åpne flere kontorer på Østlandet slik at du som kunde har anledning til å møte din rådgiver i ditt nærmiljø. Ønsker du en prat om boliglån i Hokksund så kontakt våre rådgivere i Stasjonsgata 14.

Hva er effektiv rente?
Vi tilbyr god effektiv rente til deg som skal kjøpe bolig. Effektiv rente er den renten du faktisk betaler når gebyrer og lignende er lagt inn i nedbetalingsplanen.

Finansieringsbevis
Planlegger du å kjøpe bolig, kan det være fornuftig å skaffe seg et lånebevis fra banken før du går inn i budrunder. En budrunde kan være hektisk, men med et finansieringsbevis i orden er veien kortere til boligdrømmen. Finansieringsbeviset har en varighet på tre måneder fra det er signert, men du kan enkelt fornye dette dersom du etter tre måneder ikke har funnet bolig. Dersom du planlegger å kjøpe bolig i nær fremtid anbefaler vi deg å bestille et finansieringsbevis så snart som mulig da behandlingstiden kan være opp mot en uke. Les mer og søk om finansieringsbevis

Fordeler ved finansieringsbevis:

  • Du vet hvor mye du har til rådighet før du går inn i budrunder
  • Du slipper å ta forbehold om finansiering, et konkurransefortrinn dersom flere byr på samme bolig
  • Som boligkjøper vet du med sikkerhet at finansiering er i orden
  • Finansieringsbeviset er gyldig i tre måneder, men kan fornyes.

Avtal time for finansieringsbevis

Boliglånkalkulator
Ønsker du å finne ut hvor mye et lån vil koste deg? Med vår boliglånskalkulator kan du selv se hvor mye et boliglån vil koste ut ifra størrelse på lån, rente og nedbetalingstid.

Prøv vår lånekalkulator

Hvor mye kan jeg låne?
Hvor mye lån du kan få er avhengig av din private økonomi. Hvor mye du har i inntekt og utgifter, samt egenkapital eller sikkerhet i annen eiendom. Våre rådgivere på i Hokksund hjelper deg å sette opp en oversikt over din økonomiske situasjon og tilpasser lånebeløpet deretter.

Du kan få boliglån:

  • innenfor 85 % av boligens verdi
  • mulighet for avdragsfrihet
  • maks 30 år nedbetalingstid

Har du sikkerhet i boligen, kan du også få lån til for eksempel oppussing, bil, båt eller hytte.

Øke boliglånet ditt?
Har du planer om å restaurere eller av andre grunner ønsker å refinansiere boliglånet ditt? Du kan få lån med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi. Vi tilbyr også mellomfinansiering og byggelån.

Rammelån
Rammelån er et fleksibelt låneprodukt som gir deg mer økonomisk frihet. Du betaler kun renter på det du har brukt, og du velger selv når du vil betale ned på lånet i nettbanken.

Søk om rammelån

Mellomfinansiering
Et mellomfinansieringslån er en mulig løsning for deg som ikke ønsker å selge nåværende bolig før du har funnet deg en ny. Ikke alle banker tilbyr mellomfinansiering, men det gjør vi i Sparebanken Øst, dersom du har økonomi som tilsier at du kan håndtere det. Les mer om mellomfinansiering

Byggelån
Holder du på med eller planlegger du å pusse opp? Et byggelån er et midlertidig lån som dekker de løpende kostnadene du har i byggeperioden. Ta kontakt med oss for tilbud!

Slik kommer du i kontakt med oss
Vårt kontor i Hokksund ønsker å være en bank som er tilgjengelig for deg uansett hva du foretrekker. Du kan kontakte oss via vårt kundesenter, på nettsidene våre eller gjennom å avtale tidspunkt med en av våre rådgivere ved kontoret i Hokksund.