Forsikring

Kjøp forsikringene dine hos oss! Vi tilbyr skadeforsikringer fra Frende Forsikring, og med noen få tastetrykk kan du sjekke pris og bestille forsikringer på nett. Raskt og enkelt! Dessuten er det effektivt for deg å håndtere bank og forsikring på samme sted.

 Kjøp forsikring her

Våre vanligste forsikringer


Samler du alle forsikringene i Frende Forsikring, får du inntil 17 % rabatt. I tillegg kan du få 5 % lojalitetsrabatt når du har vært kunde i tre år.

Flere gode grunner:

  • Frende forsikring har flere ganger blitt kåret til best i test. Vår bil-, barne- og reiseforsikring er blant våre testvinnere!
  • gode totalkunderabatter
  • trofaste kunder premieres med lojalitetsbonus etter tre sammenhengende år
  • markedets raskeste bonusopptjening på bil
  • full oversikt over forsikringene i nettbanken

Flere skadeforsikringer

Båtforsikring
Båter med kaskoforsikring er dekket for uforutsette skader som oppstår både til lands og til vanns. Hos oss kan du forsikre båter inntil 50 fot.

Verdigjenstand
Vi anbefaler egen verdigjenstandforsikring for ekstra verdifulle eiendeler. Vår verdigjenstandsforsikring dekker de fleste uforutsette skader.

Husforsikring
Med vår husforsikring får du en god forsikring som inkluderer fullverdigaranti og mye mer. Du kan bygge på med utvidet dekning.

MC-forsikring
Vi har også MC-forsikring og belønner skadefri kjøring slik at du raskere oppnår våre høyeste bonuser.

Mopedforsikring
Du kan forsikre moped, mopedbil, invalidemoped og ATV som er registrert som moped under vår mopedforsikring.

Andre kjøretøy
Hos oss kan du også forsikre campingbil, campingvogn, traktor, ATV, tilhenger, uregistrert kjøretøy, veteranbil og snøscooter. Vi gir deg samlerabatt og lojalitetsbonus.

Hytteforsikring
Din fritidsbolig er tryggere med vår hytteforsikring, som inkluderer fullverdigaranti og mulighet for å bygge på med utvidet dekning.

Dyreforsikring
Med vår dyreforsikring kan du unngå dyre veterinærregninger. Hvor høy forsikringssum du ønsker, velger du selv.

Forsikre liv og helse

Avtal møte med rådgiver

Barneforsikring
Frende barneforsikring dekker både sykdom og ulykke. Hos oss er barnet ditt også forsikret mot fremtidig arbeidsuførhet.
Uføreforsikring
Kan du klare deg med betydelig lavere inntekt enn du har i dag? Hvis ikke, råder vi deg til å forsikre inntekten din ved å tegne en uføreforsikring.
Dødsfall
Det er viktig at familien din er sikret økonomisk dersom du skulle falle fra. Dødsfallsforsikring gir dere den tryggheten dere trenger.
Kritisk sykdom
God helse er en forutsetning for å kunne leve det livet man ønsker. Dessverre rammes mange av alvorlig sykdom som kan bidra til redusert livskvalitet. Da er det avgjørende at man ikke blir rammet av store økonomiske belastninger i tillegg. Kritisk sykdom forsikring gir deg og din familie den økonomiske tryggheten dere trenger i en krevende tid.

Sparebanken Øst er distributør av forsikringsprodukter for Frende Forsikring. Selskapet har 24 timers døgnservice for melding av skade på tlf.: 55 15 36 00.

Signere dokumenter

Signer lånedokumentene dine med BankID.

Til signeringsportalen

Ny mobilbank

Mer brukervennlig mobilbank med alle de viktigste tjenestene.

Last ned

Våre kontorer

Finn ditt nærmeste bankkontor og se åpningstider.

Se våre kontorer