Frende ung

En skreddersydd pakke for deg mellom 18 og 30 år
  • De viktigste forsikringene du trenger
  • Inneholder de prisbelønte forsikringene innbo-, reise- og ulykke
  • Veldig lav egenandel

Bli kontaktet av en kunderådgiver Bestill Frende Ung

Innhold i forsikringspakken

Frende ung er en forsikringspakke som er satt sammen av de viktigste forsikringene du trenger i denne alderen. Forsikringen kan gjelde for en person eller et par.

Innbo- og uhell

Innbo- og uhellsforsikring sikrer eiendelene dine. Ved uhellsskader får du dekket inntil kr 5000 pr år uten egenandel. I tillegg til innbo og løsøre der du bor, inkluderer forsikringen skadedyr, ID-tyveri, hjelp ved nettmisbruk og sykkelforsikring (merk at Elsparkesykkel forsikres separat).

Fritid- og reise

Fritid- og reiseforsikring dekker deg og tingene dine når du ikke er hjemme hos deg selv. Du er dekket enten du skal på en lengre ferie eller bare en helgetur til fjells. Forsikringen gjelder på reiser inntil 75 dager, og over hele verden. Den dekker deg fra du forlater bostedsadressen din og til du er tilbake igjen på samme adresse.

Ulykke

Ulykkesforsikringen gir deg økonomisk støtte ved en ulykke. Den gjelder hele døgnet både når du er hjemme og i fritiden din. Forsikringen gjelder ikke når du er på jobb, da er du dekket etter reglene i yrkesskadeloven. Forsikringen gir deg rett til erstatning ved ulykkesskade, dvs. skade på kroppen som direkte er forårsaket et ulykkestilfelle.

Egenandel

Egenandelen på fritid-, reise-, og ulykkesforsikringen  er kr 0,-, egenandelen på innbo- og uhellsforsikring er kr 1.500 pr skadetilfelle.

 

Dette inngår i forsikringen

Hvem dekkes av forsikringen?

Du kan tegne forsikring alene eller som par. Forsikringen gjelder personer mellom 18 og 30 år med norsk personnummer eller D-nummer. Du må være medlem av folketrygd og ha folkeregistrert adresse i Norge. For unge par må man har samme folkeregistrerte adresse.