Billån fra AS Financiering

Billån er den vanligste måten å finansiere bil på, enten du skal kjøpe ny eller brukt bil. Søk billån via AS Financiering for noen av de beste betingelsene i landet.

Søk om billån Snakk med en kunderådgiver

AS Financiering er vårt datterselskap og spesialist på lån til bil og fritidskjøretøy. Gjennom AS Financiering tilbyr vi billån med noen av de beste betingelsene i Norge. For oss handler det om å kunne gjøre bildrømmen din til virkelighet.

Ved å søke billån hos AS Financiering får du flere fordeler:

  • Raskt svar
  • Personlig service
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Maks 100 % finansiering
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen

Slik søker du billån hos AS Financiering

Gjennom AS Financiering kan du søke billån, uansett om du skal kjøpe privat eller gjennom en forhandler. Vi tilbyr lån med inntil 100 % finansiering av lånesummen. For å søke fyller du ut lånesøknaden med nødvendig informasjon. Vi tar kontakt med deg så snart vi har behandlet lånesøknaden. 

Tips: Ved å bruke billånskalkulatoren kan du sjekke hva eventuell rente og månedsbeløp blir før du sender inn en søknad. Husk at endelig rente først oppgis etter at lånesøknaden er behandlet. 

Vi anbefaler at du først søker om finansieringsbevis. Med lånebevis på plass kan du dokumentere overfor selger at finansieringen er i orden, og dermed slå til på et godt tilbud når du finner en bil du ønsker å kjøpe. Lånebeviset er gyldig i én måned.

Grønt billån

Visste du at AS Financiering også tilbyr billån til elbil, også kalt grønt billån? Dette er vårt mest gunstige lånetilbud for deg som skal kjøpe en hybrid- eller elbil.

Stadig flere velger et miljøvennlig alternativ når de skal kjøpe bil. Med en elbil slipper du å betale engangsavgift eller moms, og avhengig av hvor du bor i landet kan du parkere gratis og er fritatt for bompenger.

Et miljøvennlig billån fra AS Financiering gir deg en svært gunstig rente, lavere etableringskostnad og lavere terminkostnad.

Elbilen trenger ikke være en bil nummer to, søk elbillån eller hybridbillån i dag!

Lån til motorsykkel, caravan eller båt?

Vi tilbyr ikke bare lån til bil, men også til alle andre typer kjøretøy som motorsykkel, caravan og båt. Les mer om disse låneproduktene:

MC-lån

Drømmer du om å kjøpe en motorsykkel, en ATV eller kanskje en snøscooter? Vi tilbyr lån med salgspant i motorsykkelen, med finansiering av inntil 100 % av kjøpesummen. Lånet har en nedbetalingstid på opptil 10 år.

Caravanlån

Gjennom AS Financiering kan du også søke om caravanlån. Vi tilbyr lån med salgspant i campingvognen som sikkerhet, med inntil 100 % finansiering av kjøpesummen. Lånet har en nedbetalingstid på opptil 10 år.

Båtlån

Vi tilbyr båtlån med skipspant i båten. Kravet er at båten må være over 7 meter og være registrert i Skipsregisteret NOR. Du kan få finansiering på inntil 80 % av lånesummen og en nedbetalingstid på opptil 10 år. 

Ser du etter et gunstig billån? Søk lån hos AS Financiering i dag! 

Søk om billån