Reiseforsikring

Vær dekket på reisen med en av markedets beste forsikring for deg og din familie

Kjøp reiseforsikring

Den beste reiseforsikringen

Prisvinnende reiseforsikring:

 • Norges mest fornøyde kunder for andre året på rad i EPSI Rating sin undersøkelse
 • Terningkast 6 i Norsk Familieøkonomi sin kåring av reiseforsikringer

Når gjelder reiseforsikringen?

Reiseforsikringen gjelder for reiser i hele verden, fra du reiser hjemmefra, og når du er på reise i inntil 75 dager. Hele året, hele døgnet, for ektefeller, samboer, barn, barnebarn, oldebarn og fosterbarn. Barn under 21 år dekkes såfremt de er medlem av Folketrygden og har folkeregistrert adresse i Norge.

Hva dekkes av forsikringen?

Reiseforsikringen har ubegrenset forsikringssum for medisinsk behandling, evakuering og hjemtransport. Mistet bagasje dekkes av reiseforsikringen med en ubegrenset forsikringssum, mens forsinket bagasje dekkes inntil 6.000 kroner per person. Det er ingen egenandel knyttet til forsikringen dersom uhellet skulle være ute. Bekjempelse av skadedyr og veggdyr som blir med i bagasjen hjem dekkes også.

Avbestilling av reiser

Reiseforsikringen dekker avbestilling av reisen med ubegrenset sum. Må du avbestille ferien går det bra med Frende reiseforsikring.

Vilkår reiseforsikring

Gratis legetime via mobilen

Snakk med en lege i Norge når du er på ferie utlandet. Inkludert i reiseforsikringen er nå videokonsultasjon i appen Eyr. Legen kan stille diagnose, skrive ut resept eller henvisning.

Nå også gratis for reiser i Norge i juli og august 2020.

Kom i gang med Eyr

 • Slik gjør du det
   1. Søk opp og last ned «Eyr» fra App Store eller Google Play.
   2. Logg inn med BankID.
   3. Velg «Legg til forsikring og medlemskap» fra startsiden i appen. Velg «Frende Forsikring».
   4. Registrer forsikringen din i appen med produkt- eller personnummeret ditt.

Trygt skadeoppgjør

Frende er blant de beste på skadeoppgjør og har landets mest lojale og fornøyde kunder i 2018 og 2019. Det viser bransjemåleren EPSI Rating sin årlige kundetilfredshetsundersøkelse innen forsikring.

Enkelt å forholde seg til
Undersøkelsen viser at Frende sine kunder har høye forventninger og at de er fornøyde. Frende omtales som et selskap det er enkelt å forholde seg til med gode produkter og konkurransedyktige priser.

Samle forsikringene på ett sted

Når du samler forsikringene dine i banken, får du en enkel oversikt fra nettbanken. Sparebanken Øst er distributør av forsikringsprodukter for Frende Forsikring.