Reiseforsikring

Vær dekket på reisen med en av markedets beste forsikring for deg og din familie

Kjøp reiseforsikring

Den beste reiseforsikringen

Prisvinnende reiseforsikring:

 • Norges mest fornøyde kunder for andre året på rad i EPSI Rating sin undersøkelse til Frende
 • Terningkast seks i Norsk Familieøkonomi sin kåring av reiseforsikringer

Når gjelder reiseforsikringen?

Reiseforsikringen gjelder fra du går ut døra hjemme, og når du er på reise i inntil 75 dager, uansett hvor ferden måtte gå.

Hva dekkes av forsikringen?

Reiseforsikringen har ubegrenset forsikringssum for medisinsk behandling, evakuering og hjemtransport. Blir bagasjen borte på veien så dekker reiseforsikringene dette med en ubegrenset forsikringssum, mens forsinket bagasje dekkes inntil 6.000 kroner per person. Det er ingen egenandel knyttet til forsikringen dersom uhellet skulle være ute. Bekjempelse av skadedyr og veggdyr som blir med i bagasjen hjem dekkes også. 

Vilkår reiseforsikring

Gratis legetime via mobilen

Snakk med en lege i Norge når du er på ferie, også i utlandet. Inkludert i reiseforsikringen er nå videokonsultasjon i appen Eyr. Legen kan stille diagnose, skrive ut resept eller henvisning.

Kom i gang med Eyr

 • Slik gjør du det
   1. Søk opp og last ned «Eyr» fra App Store eller Google Play.
   2. Logg inn med BankID.
   3. Velg «Legg til forsikring og medlemskap» fra startsiden i appen. Velg «Frende Forsikring».
   4. Registrer forsikringen din i appen med produkt- eller personnummeret ditt.

Trygt skadeoppgjør

Vi er blant de beste på skadeoppgjør, har landets mest lojale kunder og aldri før har kundene våre vært mer fornøyde enn i 2018. Dette viser bransjemåleren EPSI Rating sin årlige kundetilfredshetsundersøkelse innen forsikring.

Enkelt å forholde seg til
Undersøkelsen viser at Frende sine kunder har høye forventninger og at de er fornøyde. Frende omtales som et selskap det er enkelt å forholde seg til med gode produkter og konkurransedyktige priser.

Samle forsikringene på ett sted

Dersom du samler forsikringene dine i banken, får du en enkel oversikt i nettbanken. Sparebanken Øst er distributør av forsikringsprodukter for Frende Forsikring.