Reiseforsikring

Vi tilbyr reiseforsikring gjennom Frende og med den kan du være trygg på at du har med deg den aller beste reiseforsikringen i kofferten når du drar på ferie. Tester viser av denne forsikringen har de beste vilkårene i landet, i tillegg er den blant de rimeligste på markedet.


Sjekk pris og bestill

 

Når gjelder reiseforsikringen?

Reiseforsikringen gjelder fra du går ut døra hjemme, og når du er på reise i inntil 75 dager, uansett hvor ferden måtte gå.

Hva dekkes av forsikringen?

Reiseforsikringen har ubegrenset forsikringssum for medisinsk behandling, evakuering og hjemtransport. Blir bagasjen borte på veien så dekker reiseforsikringene dette med en ubegrenset forsikringssum, mens forsinket bagasje dekkes inntil 6.000 kroner per person.

Det er ingen egenandel knyttet til forsikringen dersom uhellet skulle være ute.

Veggdyr og kakerlakker

Om du skulle være uheldig å få med deg ubudne gjester hjem i kofferten, dekker reiseforsikringen også dette. Som eneste selskap har Frende tatt inn dekning for bekjempelse av veggedyr og kakerlakker i reiseforsikringen. Dersom du kommer hjem og oppdager at du har fått med deg veggdyr, får du hjelp av profesjonelle skadedyrbekjempere til å fjerne dem.

Samle forsikringene på et sted

Dersom du samler forsikringene dine i banken, får du en enkel oversikt i nettbanken. Sparebanken Øst er distributør av forsikringsprodukter for Frende Forsikring. Ønsker du å snakke med en av våre kunderådgivere, så kan du avtale møte her.

Trenger du akutt hjelp?

Gjennom Frende forsikring har du tilgang på døgnåpen vaktsentral med norsktalende rådgivere som hjelper deg når du trenger det.

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Signer dokumenter

Lånedokumenter kan du signere enkelt og trygt digitalt.

Gå til signering