Vipps for bedrifter, lag og foreninger

Ta betalt på den smarteste måten

Vipps for bedrifter – smarte betalingsløsninger for alt fra store bedrifter til lokale lag og forening!

Vippsnummer

Vipps Nummer er vår enkleste løsning. Ta betalt med Vippsnummer og gi kundene dine et enkelt alternativ til kort og kontanter. Alle har stort sett med seg mobilen, og over 3 millioner nordmenn har tatt i bruk Vipps.

Bestill Vippsnummer

VippsGO – Flytt butikken inn i appen

Nå kan kunden bestille og betale før de kommer til kassa. Vi snakker om en butikk rett på mobilen. VippsGO er rett og slett mobilbetaling i sin aller, aller enkleste form. Pssst! VippsGO er også supersmart for små butikker, lag og forening, på festival, til take away eller pop-up butikker.

Bestill VippsGO

Vipps Regninger

Send regningene rett i kundens Vipps. Kjappere innbetalinger og bedre likviditet. Kunden trenger ikke å tenke på KID-nummer og får varsling når fakturaen kommer, og på forfallsdato.

Bestill Vipps Regninger

Vipps på Nett og Hurtigkasse

Gjør det superenkelt å betale på nettsiden deres. Helt kortfritt. Kundene slipper å fylle inn kortnummer, utløpsdato, sikkerhetskode og BankID – og trenger kun mobilnummeret sitt.

Bestill Vipps på nett

Du kan også bestille Vipps på nett og hurtigkasse gjennom din betalingsleverandør.

Bestill via din betalingsleverandør (PSP)

Sparebanken Øst er med på eiersiden av Vipps sammen med en rekke andre norske banker. Les mer om alle vippsproduktene på vipps.no

Kontakt oss

Vi har tre bedriftskontorer, i henholdsvis Drammen, Eiker/Kongsberg og Oslo Sentrum. På våre bedriftskontorer finner du erfarne bedriftsrådgivere som kan hjelpe deg med små og store prosjekter. Ring oss eller kom innom for en kaffekopp.

Kontakt oss