Verdigjenstand­forsikring

bunad og søjeMed verdigjenstandforsikring er bunaden din, dyre smykker og klokker dekket mot alle typer skader, over hele verden. Forsikringen gjelder også hvis du mister eller blir frastjålet gjenstandene. Du får kjøpt samme gjenstand tilbake dersom uhellet skulle være ute. Anbefalt for gjenstander som er verdt mer enn 20.000 kroner og som dermed ikke dekkes av vanlig reise- eller innboforsikring.

 

Sjekk pris og få tilbud

 

Bunaden brukes gjerne til 17. mai, dåp, konfirmasjon eller bryllup. Med verdigjenstandforsikring kan du bruke den uten bekymring, kun med stolthet. Vi er sikker på at du behandler de dyre tingene dine så forsiktig du bare kan, men det er ikke alt du kan forutse. For eksempel et barn med en smeltende is eller pølse med ketchup på 17. mai. Eller et skvulpende vinglass på dansegulvet en sen bryllupsnatt.

Hvorfor bør du forsikre verdifulle gjenstander?

Vi anbefaler at du kjøper verdigjenstandforsikring for eiendeler som er verdt mer enn 20 000 kroner. En reiseforsikring har en maksimal sumbegrensning per gjenstand som gjør at kanskje ikke hele bunaden er dekket. Den dekker heller ikke alle typer skader, som hvis du for eksempel selv er skyld i skade på bunaden. En innboforsikring vil dekke bunaden din så lenge den henger i skapet hjemme, men skal du ha en god forsikring når bunaden er i bruk på reise eller ute i 17. mai-tog bør du ha en egen forsikring for det. Derfor anbefaler vi at du har en veridgjenstandforsikring til klesdrakten.

For fullstendig beskrivelse av hva som dekkes, se vilkårene for verdigjenstandsforsikring.

For å kjøpe verdigjenstandforsikring hos Frende må du også ha innboforsikring hos dem.

bunad og søje

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Signer dokumenter

Lånedokumenter kan du signere enkelt og trygt digitalt.

Gå til signering