Verdigjenstand­forsikring

Med verdigjenstandforsikring er bunaden din, dyre smykker og klokker dekket mot alle typer skader, over hele verden.

Sjekk pris og kjøp

Bunaden brukes gjerne til 17. mai, dåp, konfirmasjon eller bryllup. Med verdigjenstandforsikring kan du bruke den uten bekymring, kun med stolthet. Vi er sikker på at du behandler de dyre tingene dine så forsiktig du bare kan, men det er ikke alt du kan forutse. For eksempel et barn med en smeltende is eller pølse med ketchup på 17. mai. Eller et skvulpende vinglass på dansegulvet en sen kveld på bryllupsfest.

Hvorfor bør du forsikre verdifulle gjenstander?

Vi anbefaler at du kjøper verdigjenstandforsikring for eiendeler som er verdt mer enn 20 000 kroner. En reiseforsikring har en maksimal sum begrensning per gjenstand som gjør at kanskje ikke hele bunaden er dekket. Den dekker heller ikke alle typer skader, som hvis du for eksempel selv er skyld i skade på bunaden.

En innboforsikring vil dekke bunaden din så lenge den henger i skapet hjemme, men skal du ha en god forsikring når bunaden er i bruk på reise eller ute i 17. mai-tog bør du ha en egen forsikring for det. Derfor anbefaler vi at du har en verdigjenstandforsikring til klesdrakten.

Elsparkesykkelen må også forsikres, fra 2023 har den fått egen ansvarsforsikring.

For fullstendig beskrivelse av hva som dekkes, se vilkårene for verdigjenstandsforsikring.