Bragernes, Drammen

Vårt Sparebanken Øst-kontor sentralt på torget i Drammen

Sparebanken Øst ønsker å være tilstede for deg som kunde når du trenger oss. Vi har derfor kontorer i flere byer på Østlandet slik at du som kunde kan møte din rådgiver i ditt nærmiljø. Vårt kontor i Drammen sentrum holder sentralt til midt på Bragernes Torg. Som kunde hos oss får du profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Vi har kompetente rådgivere som fokuserer på å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Kontoret på Bragernes i Drammen er et rådgivningskontor, men har også kassetjenester.

Vi har også bedriftsrådgivere på Bragernes. Finn kontaktinfo

Kom gjerne innom eller avtal et møte om økonomien din.

Søk lån på nett Kontakt rådgiver

bragernes kontoert, drammen torg
Besøksadresse:
Bragernes torg 2, 3017 Drammen
Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund
Telefon:
33 51 38 55
Åpningstider:
Mandag-fredag 10:00-15:00
Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid

Våre tjenester

 • Valgfrihet
  • Sparebanken Øst leverer et bredt spekter av tjenester innenfor lån, sparing og forsikring. Vi gjør det vi kan for å skreddersy en løsning som passer dine behov i forhold til den livssituasjonen du er i. Du kan søke om boliglån, refinansiering eller andre låneprodukter, og i tillegg sørge for gode forsikringsløsninger for deg og familien din. Vi tilrettelegger for at du som kunde kan velge om du ønsker å benytte deg av personlig kontakt med våre rådgivere på Bragernes, eller om du ønsker å håndtere kundeforholdet ditt selv gjennom våre selvbetjente løsninger på nett.

 • Boliglån
  • Drømmer du om større bolig, hytte eller en sentrumsnær leilighet?
   Å søke om boliglån handler om å realisere drømmer innenfor trygge rammer som sikrer en sunn familieøkonomi, også når renta stiger. Din rådgiver på Bragernes har ekspertise på boliglån og vil sette opp en nedbetalingsplan som gjør boliglånet ditt håndterbart med utgangspunkt i din økonomiske situasjon.

   Les mer om boliglån

    

 • Refinansiering/flytte boliglån
  • Har du planer om å pusse opp boligen din, eller trenger du av andre grunner å refinansiere boliglånet ditt? Du kan ta opp lån med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligverdien. Vurderer du å flytte boliglånet ditt? Dersom du allerede har lån i en annen bank, hjelper vi deg med det praktiske dersom du ønsker å flytte boliglånet over til oss. Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe rundt refinansiering eller flytting av boliglån.

 • Forsikringer
  • Å ha de rette forsikringene dersom uhellet skulle være ute er viktig og bør vurderes, spesielt om du har familie. Gjennom oss vil du få tilgang til noen av Norges beste forsikringer via Frende Forsikring. Velger du å samle flere forsikringer gjennom oss vil du oppnå samlerabatt. Kom gjerne innom eller avtale et møte for en prat om forsikringsbehovet ditt.

   Sjekk pris og bestill

 • Våre rådgivere
  • Hovedkontoret på Bragernes er et fullservice-kontor. Det vil si vi har kasseløsning med kontanter og valuta. Vi har også kunde-pc tilgjengelig som våre kunder kan benytte til å logge på egen nettbank for å utføre transaksjoner, betale regninger etc.

   Vi har dyktige og erfarne kunderådgivere som blant annet er autorisert finansielle rådgivere og har gjennomgått godkjenningsordningen i skadeforsikring.

   Ta kontakt med oss og avtal et møte, slik at vi kan hjelpe deg med å skreddersy ditt kundeforhold etter dine behov, innenfor lån, skade- og livsforsikring, sparing til pensjon eller andre drømmer.

   Fordelen med å ha en personlig rådgiver hos oss er vår god kjennskap til lokalmiljøet, og vi vil kunne finne gode løsninger for deg tilpasset din livssituasjon.

   Kontakt oss på telefon 33 51 38 55

   Avtal møte

Hvorfor Sparebanken Øst

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine snart 180 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde. Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom nettbanken eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det store muligheter for at vi har et kontor nær deg.
Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst

Her finner du oss