Bragernes, Drammen

Vårt Sparebanken Øst-kontor sentralt på torget i Drammen

Sparebanken Øst ønsker å være tilstede for deg som kunde når du trenger oss. Vi har derfor kontorer i flere byer på Østlandet slik at du som kunde kan møte din rådgiver i ditt nærmiljø. Vårt kontor i Drammen sentrum holder sentralt til midt på Bragernes Torg. Som kunde hos oss får du profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Vi har kompetente rådgivere som fokuserer på å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Kontoret på Bragernes i Drammen er et rådgivningskontor, men har også kassetjenester.

Vi har også bedriftsrådgivere på Bragernes. Finn kontaktinfo

Kom gjerne innom eller avtal et møte om økonomien din.

Kontakt rådgiver Søk lån på nett

bragernes kontoert, drammen torg

Åpningstider: Mandag-fredag 10:00-15:00

Avtal møte utenfor åpningstid

Adresse: Bragernes torg 2, 3017 Drammen

Våre tjenester

  • Valgfrihet
  • Boliglån
  • Refinansiering/flytte boliglån
  • Forsikringer
  • Våre rådgivere

Hvorfor Sparebanken Øst

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine 180 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde.

Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom nettbanken eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du i Drammen er det store muligheter for at vi har et kontor nær deg.

Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst

Her finner du oss