Kontor Drammen, Bragernes

 

bank drammenSparebanken Øst kontor Drammen sentrum

Sparebanken Øst har en visjon om å være tilstede for deg som kunde når du trenger oss. Vi har derfor valgt å opprette kontorer i flere byer på Østlandet slik at du som kunde også har anledning til å møte din rådgiver i ditt nærmiljø.

Søk om lån

Avtal møte

Drammen – du finner oss her

Vårt kontor i Drammen sentrum holder til midt på Bragernes Torg. Som kunde hos oss får du profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Vi har kompetente rådgivere som fokuserer på å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Kontoret på Bragernes i Drammen er et rådgivningskontor, men har også kassetjenester i åpningstiden.

Besøksadresse:
Bragernes Torg 2, 3017 Drammen

Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund

Åpningstider:
Mandag – fredag 10:00–15:00

Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid.

Våre tjenester

Sparebanken Øst leverer et bredt spekter av tjenester innenfor lån, sparing og forsikring. Vi gjør det vi kan for å skreddersy en løsning som passer dine behov i forhold til den livssituasjonen du er i. Du kan søke om boliglån, refinansiering eller andre låneprodukter, og i tillegg sørge for gode forsikringsløsninger for deg og familien din. Vi tilrettelegger for at du som kunde kan velge om du ønsker å benytte deg av personlig kontakt med våre rådgivere på Bragernes, eller om du ønsker å håndtere kundeforholdet ditt selv gjennom våre selvbetjente løsninger på nett.

 

Boliglån

Drømmer du om større bolig, hytte eller en sentrumsnær leilighet?
Å søke om boliglån handler om å realisere drømmer innenfor trygge rammer som sikrer en sunn familieøkonomi, også når renta stiger. Din rådgiver på Bragernes har ekspertise på boliglån og vil sette opp en nedbetalingsplan av boliglånet ditt som er håndterbart med utgangspunkt i din økonomiske situasjon.

Les mer om boliglån

 

Refinansiering/flytte boliglån

Har du planer om oppussing av boligen din eller av andre grunner ønsker å refinansiere boliglånet ditt? Du kan ta opp lån med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligverdien. Vurderer du å flytte boliglånet ditt? Dersom du allerede har lån i en annen bank, hjelper vi deg med det praktiske dersom du ønsker å flytte boliglånet over til oss. Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe rundt refinansiering eller flytting av boliglån.

Hjelp med boliglån

Forsikringer

Å ha de rette forsikringene dersom uhellet skulle være ute er viktig og bør vurderes, spesielt om du har familie. Gjennom oss vil du få tilgang til noen av Norges beste forsikringer via Frende Forsikring. Velger du å samle flere forsikringer gjennom oss vil du oppnå samlerabatt.

Sjekk pris og bestill

Våre rådgivere

Hovedkontoret på Bragernes er et fullservice kontor. Det vil si vi har kasseløsning med kontanter og valuta. Vi har også kunde-pc tilgjengelig som våre kunder kan benytte til å logge på egen nettbank for å utføre transaksjoner, betale regninger etc.
Vi har dyktige og erfarne kunderådgivere som bla er autorisert finansielle rådgivere og har gjennomgått godkjenningsordningen i skadeforsikring.
Ta kontakt med oss og avtal et møte, slik at vi kan hjelpe deg med å skreddersy ditt kundeforhold etter dine behov, innenfor lån, skade- og livsforsikring, sparing til pensjon eller andre drømmer.
Fordelen med å ha en personlig rådgiver er at våre rådgivere har god kjennskap til lokalmiljøet, og vil kunne finne gode løsninger for deg tilpasset din livssituasjon.


Kontakt oss på telefon 33 51 38 55

Avtal møte

 

Våre verdier / Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine 175 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde. Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom nettbanken eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det store muligheter for at vi har et kontor nær deg.
Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.
Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her.

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Signer dokumenter

Lånedokumenter kan du signere enkelt og trygt digitalt.

Gå til signering