Boliglån Drammen

Sparebanken Øst på Bragernes torg tilbyr boliglån med gode betingelser.

Er du på jakt etter din første bolig eller ønsker du en oppgradering fra boligen du bor i idag? Sparebanken Øst tilbyr boliglån med god effektiv rente og bistår gjerne med å realisere dine boligdrømmer. Vi har ulike lånealternativer til bolig og hjelper deg å finne den løsningen som er best tilpasset din personlige økonomi.

Søk lån på nett Kontakt kunderådgiver

Boliglån Drammen

Sparebanken Øst ønsker å være banken som er der for deg når du trenger den. Vi har valgt å opprette kontorer i flere byer på Østlandet slik at du som kunde har anledning til å møte din rådgiver i ditt nærmiljø. Ønsker du en prat om boliglån i Drammen så kontakt våre rådgivere på Bragernes Torg.

Hva er effektiv rente?

Effektiv rente er den renten du faktisk betaler når gebyrer og lignende er lagt inn i nedbetalingsplanen.

Finansieringsbevis

Planlegger du å kjøpe bolig, kan det være smart å skaffe seg et lånebevis fra banken før du går inn i budrunder.  En budrunde kan oppleves som hektisk, men med et finansieringsbevis i orden er veien kortere til å få oppfylt drømmen. Finansieringsbeviset har en varighet på tre måneder fra det er signert. Dersom du planlegger å kjøpe bolig i nær fremtid anbefaler vi deg å bestille et finansieringsbevis så snart som mulig da behandlingstiden kan være opp mot en uke.

Fordeler med finansieringsbevis:

  • Du vet hvor mye du har til rådighet før du går inn i budrunder
  • Du slipper å ta forbehold om finansiering, et konkurransefortrinn dersom flere byr på samme bolig
  • Som boligkjøper vet du med sikkerhet at finansieringen er i orden
  • Finansieringsbeviset er gyldig i tre måneder, men kan fornyes

Avtal time for finansieringsbevis

Boliglånskalkulator

Ønsker du å finne ut hvor mye et lån vil koste deg? Med vår boliglånskalkulator kan du selv se hvor mye et boliglån vil koste ut ifra størrelse på lån, rente og nedbetalingstid.

Prøv vår lånekalkulator

Hvor mye kan jeg låne?

Hvor mye lån du kan få avhenger av din personlige økonomi.  Hvor mye du har i inntekt og utgifter, samt egenkapital eller sikkerhet i annen eiendom. Våre rådgivere på Bragernes hjelper deg å sette opp en oversikt over din økonomiske situasjon og tilpasser lånebeløpet deretter.

Du får boliglån:

Innenfor 85 % av boligens verdi. Mulighet for avdragsfrihet. Maks 30 år nedbetalingstid. Har du sikkerhet i boligen, kan du også få lån til for eksempel oppussing, bil, båt eller hytte.

Øke boliglånet ditt?

Har du planer om å restaurere eller av andre grunner ønsker refinansiering av boliglånet ditt? Du kan få lån med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi. Vi tilbyr også mellomfinansiering og byggelån.

Rammelån

Rammelån er et fleksibelt låneprodukt som gir deg mer økonomisk frihet. Du betaler kun renter på det beløpet du har brukt, og du velger selv når du vil betale ned på lånet i nettbanken. Les mer

Mellomfinansiering

Et mellomfinansieringslån er en mulig løsning for deg som ikke ønsker å selge nåværende bolig før du har funnet deg en ny. Ikke alle banker tilbyr mellomfinansiering, men det gjør vi i Sparebanken Øst, dersom du har økonomi tilsier at du kan håndtere det. Les mer

Byggelån

Holder du på med eller planlegger du å pusse opp? Et byggelån er et midlertidig lån som dekker de løpende kostnadene du har i byggeperioden. Ta kontakt med oss for tilbud!

Slik kommer du i kontakt med oss

Vårt kontor på Bragernes Torg ønsker å være en bank som er tilgjengelig for deg uansett hva du foretrekker. Du kan kontakte oss via vårt kundesenter, på nettsidene våre eller gjennom å avtale tidspunkt med en av våre rådgivere ved kontoret i Drammen sentrum.