Fastrente boliglån

Få en mer forutsigbar økonomi med fast rente på boliglånet

Med fastrente på boliglånet har du stabile låneutgifter så du vet hvor mye du skal betale på lånet i den avtalte bindingsperioden.

Med fastrente betaler du en avtalt rente i et bestemt antall år, vanligvis mellom 3, 5 eller 10 år. Du kan kombinere fast og flytende rente ved å binde hele, eller bare deler av lånet.

Å binde renta kan være lurt for de som ønsker forutsigbarhet og oversikt i økonomien. Du slipper å tenke på svingninger i markedet og endringer i Norges Bank sin styringsrente. Med fastrente betaler du samme rente på boliglånet i den avtalte perioden.

Dette er fastrentelån

  • Rentekostnaden er fast hele perioden
  • Du blir ikke berørt av renteøkning
  • God økonomisk oversikt
  • Mulighet for å kombinere lån med fastrente og flytende rente
  • Lånet kan flyttes til ny bolig dersom du bytter bolig i bindingsperioden

Få beste fastrente

Rentebetingelsene kan variere. Vi følger nøye med på markedet og oppdaterer fortløpende rentene.

Snakk med en kunderådgiver for et konkret tilbud

Ikke bekymre deg for renta

Med faste rente er den bundet og vil ikke endre seg. Det gir stor trygghet og forutsigbarhet på den ofte største månedlige utgiften i en husholdning, boliglånet.

Du slipper å tenke på Norges Bank sin styringsrente, alle oppslag i media om at renten skal opp og konkurransen mellom banken i markedet. Du sitter trygt og godt i båten og vet nøyaktig hva du skal betale hver måned.

Med fastrente har du full kontroll.

Passer ikke hvis du ønsker ett fleksibelt boliglån hvor du kan betale ned ekstra, innfri lånet eller gjøre endringer på lånet som for eksempel endre terminbeløp eller forfallsdato. Vi tilbyr fastrentelån innenfor 75 % av boligverdi. Du sikrer deg mot renteøkning i den avtalte tiden, men går renten ned, nyter du ikke godt av dette heller.