Fordeler i Sparebanken Øst
for NBBO-medlemmer

Som medlem av NBBO får du gode betingelser –
om du skal låne, spare eller begge deler.

Sparebanken Øst er din lokalbank i Drammen og omegn, med et kontor nær deg. Om du bor i Drammen, Eiker, Svelvik eller Modum, så er det kort vei til oss. Her møter du engasjerte rådgivere som kjenner deg og ditt nærområde.

Medlemsfordeler

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om lån og sparing som passer din økonomi og dine behov. Som NBBO-medlem får du gunstige betingelser, under gjeldende prisliste, på utvalgte produkter (se prisliste under). Trykk på knappen under, fyll inn skjemaet og vi tar kontakt med deg.

Få NBBO-medlemsfordeler

*Lånebetingelsene forutsetter kundeforhold hos Sparebanken Øst med lønns/pensjonsinngang.

Priser for NBBO-medlemmer

 

Nominell rente Effektiv rente
NBBO Grønt boliglån 5,23 % 5,41 %
NBBO Boliglån ung 5,34 % 5,52 %
NBBO Boliglån 5,99 % 6,21 %
NBBO Rammelån 6,04 % 6,26 %
Etablerings- og depotgebyr 0,-
NBBO Sparekonto

24 frie uttak pr. år + fjorårets rente, utover dette 1 % uttaksgebyr

4,00 %

 

NBBO Sparekonto pluss

Minimum innskudd 100.000,-, rente på hele beløpet.

0,25 % rente når saldo er under 100.000,-.

Gebyrfrie uttak må varsles 31 dager før uttak foretas. Uttaksgebyr lik Norges Banks styringsrente med tillegg av 1,25 prosentpoeng.

4,70 %

Gebyrfrie uttak må varsles 31 dager før uttak foretas. Uttaksgebyr lik Norges Banks styringsrente med tillegg av 1,25 prosentpoeng.

Priseksempel NBBO Grønt boliglån:

Effektiv rente 5,41 %, 2.500.000 kroner, over 25 år, kostnad: 2.007.990 kroner, totalt: 4.507.990 kroner

Oppdatert 10.03.24. Se hele den ordinære prislisten.

Spar penger hver måned

Er du medlem av NBBO og flytter lånet ditt til oss, kan du spare mye. Har du for eksempel lån på 2,5 millioner, får du en medlemsfordel på 0,45 prosentpoeng*. Det betyr at du kan spare 678 kroner i måneden, som utgjør hele 8136 kroner i året.

*Prisen gjelder NBBO Boliglån under 3 millioner.

Vi har også NBBO Boliglån over 3 millioner, NBBO Boliglån Ung, NBBO Grønt Boliglån og NBBO Rammelån – som alle ligger 0,25 prosentpoeng under gjeldende prisliste.

29. august 2023

Ikke NBBO-medlem?
Les om de mange fordelene og bli medlem.

Meld deg inn her (ekstern lenke)

Din lokale bank

Vi er en alliansefri lokalbank med omtrent 170 ansatte fordelt på 29 kontorer sentralt på Østlandet. Vi er dermed vår egen herre og, som eneste bank i verden, styres vi fra Drammen sentrum. Som en bank «rett i nabolaget» er det kort vei til oss for økonomisk veiledning og gode økonomiråd. Trenger du en prat om lån, sparing eller forsikring – kom til oss!
Finn ditt kontor

Sparebanken Øst tilbyr boliglån med god rente og bistår gjerne med å realisere boligdrømmen din. Vi har ulike lånealternativer til bolig og hjelper deg å finne den løsningen som er best tilpasset din personlige økonomi. I tillegg har vi gode løsninger for sparing og fond.

Flytte lån?

Synes du tanken på å bytte bank er vanskelig? Det er enklere enn du tror! Mye av papirarbeidet du tidligere måtte ha klart er nå tilgjengelig digitalt. Alt du trenger å vite er hvor mye du vil låne. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å flytte boliglånet ditt. Du kan også gjøre det selv på nett. 

Flytt boliglånet ditt

 

2. november 2020
Aktuelt

Derfor bør du bli kunde i
Sparebanken Øst

Vi er der for deg når du skal bytte bolig, flytte sammen med noen, spare penger til fremtiden eller forsikre deg mot uhell og sykdom.

Velg en lokal sparebank