Derfor bør du bli kunde hos oss

Vi er tilstede i ditt lokalmiljø for å kunne gi gode personlige råd om økonomi, i områder der vi er kjent

Hver dag har vi gode samtaler med ungdom som skal realisere sitt voksenliv, voksne som skal starte på nytt alene, flytte sammen med noen eller flytte til ny bolig. Når man står overfor store valg, vet vi at det kan være godt å prate med folk du kan stole på. Rådgivere som kan økonomi og hjelper deg med å ta de riktige valgene for din livssituasjon.

Bli kunde

Vi hjelper deg der du er

Sparebanken Øst har etablert 29 kontorer spredt rundt på Østlandet. Vi liker å være litt annerledes enn andre banker. Der mange satser på heldigitale løsninger og dermed legger ned kontorer, åpner vi nye. Det er fordi vi vet at ikke mennesker er like, og at ikke alle ønsker å lete på nett for å finne løsninger. 

Vi er der for deg når du skal bytte bolig, flytte sammen med noen – eller fra noen, spare penger til fremtiden eller forsikre deg mot uhell og sykdom. Du kan snakke med en ekte person, få svar på spørsmålene dine og de kan gi deg de rådene du trenger.

På våre kontorer finner du ansatte som ofte selv bor i nærområdet og kjenner nabolaget ditt.

Finn ditt nærmeste kontor

Hva har Sparebanken Øst å tilby deg?

Som en lokal sparebank har vi alt du har behov for av banktjenester i hverdagen din. Hos oss kan du:

• Låne penger
• Spare penger
• Kjøpe person- og skadeforsikring
• Betale ved hjelp av nett- og mobilbank, Vipps og Apple Pay.

Bli kontaktet av en kunderådgiver

#Østgirtilbake

Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet. Små og store prosjekt, lag og foreninger innen kultur, idrett og humanitære formål får støtte. Gjennom gaver fra allmennyttige formål har de fått økonomisk hjelp til å realisere sine drømmer og skape aktive lokalsamfunn. Vårt motto er at Sparebanken Øst skal bidra med midler for å utgjøre en forskjell. To ganger i året er det åpne søknadsrunder. Er du engasjert i et lag eller en forening med behov for økonomisk støtte til å gjennomføre et prosjekt eller en aktivitet? Da oppfordrer vi deg til å søke! Ikke alle får, men den som ikke søker får i allefall ikke.

Sjekk kriteriene og søk støtte