Mer tilgjengelig enn noen gang!

Sparebanken Øst er opptatt av å være der når du trenger oss – digitalt, på telefon eller fysiske møter. Valget er ditt!

Med hele 29 kontorer spredt rundt omkring i det sentrale Østlandsområdet, er vi stolte av å være tett på i lokalsamfunnene. Uansett hvor du befinner deg, er vi rett i nabolaget. Vi tror på betydningen av ansikt-til-ansikt møter og den personlige kontakten med kundene våre. Derfor har vi sørget for at vi er til stede der du er, klare til å hjelpe deg med alt fra dagligbankbehov til mer komplekse økonomiske spørsmål.

Finn ditt kontor

Nye åpningstider hos kundeservice

Vi vet at livet ikke alltid passer innenfor vanlige åpningstider. Derfor har vi utvidet åpningstidene våre ved kundesenteret vårt for å sikre at vi er her når du trenger oss mest. Uansett om det er tidlig morgen, sen ettermiddag eller i helgen. Vi er klare til å svare på dine henvendelser digitalt eller på telefon. Fra 1. september holder vi åpent noen timer lenger hver dag. I tillegg kan du nå også ta kontakt på lørdager om det skulle være noe.

Nye åpningstider:
Mandag til fredag: kl. 09:00 – 18:00
Lørdager: kl. 10:00  – 14:00

Møt en rådgiver når det passer deg

Det er noen samtaler som er best når mennesker møtes. Livet skjer, og enkelte hendelser vil prege den økonomiske situasjonen din. Kanskje er det noe du trenger en forklaring på eller en gjennomgang av. Da er det godt å ha noen å prate med, som kan gi deg gode råd og veiledning. Vi forstår at tiden din er verdifull, og noen ganger kan det være vanskelig å finne rett tid til å besøke oss personlig. Vi har gjort det enkelt for deg å kontakte oss og booke tid med en rådgiver – selv utenom våre åpningstider. Fyll ut kundeskjema under, så finner vi en tid som passer deg.

Avtal møte med kunderådgiver

Vil du vite mer om hvordan å komme i kontakt med oss – besøk kundeservicesiden

En nettside full av svar

Andre ganger er det like enkelt å finne svaret selv. På nettsidene våre finner du svar på noen av de mest stilte spørsmålene. Bruk søkefeltet på kundeservice-siden. Her finner du informasjon om alt fra BankID til boliglån. På våre nettsider finner du også produktoversikt, priser og aktuelle artikler om lån, sparing og forsikring.

Vil du ha inspirasjon og bli bedre kjent med oss?
Følg oss på Facebook og Instagram

31. august 2023
Aktuelt

Lokalbanken som går motstrøms

Vi åpner bankkontorer med dyktige rådgivere der andre banker legger ned. Vi er banken der du er.

Hvorfor gjør vi det?